1 juni 2016

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice

Als ruim een jaar gaan we en masse highlighter crazy en werd het een wedstrijdje over welk merk nu de meest intense, wetlook glow kon produceren. Mijn collectie telt intussen ruim tien stuks - jep, ik ben ze net gaan tellen, just to be sure... - maar ach, er kunnen altijd enkele bij.

Zéker een prachtig exemplaar als het Sleek Solstice Highlighting Palette! Vier ultraglanzende highlighters in één palet, je kan het slechter treffen. De glanzende gouden verpakking zíet er best wel oké uit maar voelt in de hand erg licht en plastiekerig. Binnenin tref je een spiegel en een zwart kwastje, om je op weg te helpen. De kwaliteit van het kwastje is niets om over naar huis te schrijven, je kan beter je vingers of een andere kwast gebruiken.

Sleek Solstice

Het gaat natuurlijk om de highlighters en oh my... die zijn prachtig! Vier highlighters, vier kleuren en drie verschillende formules. Ecliptic is de enige cream highlighter in het palet en de meest subtiele van de vier - maar geen nood, ook hier komt er nog steeds een karrenvracht glow af. De rozige Hemisphere en oranje Equinox hebben een baked formule en de geelgouden Subsolar is een iets fijner poeder.

Sleek Solstice
Subsolar - Equinox - Hemisphere - Ecliptic

De kwaliteit is opperbest en geeft zonder fallout een spetterend accent op het wenkbrauwbot, de binnenste ooghoek, op de jukbeenderen, of als je het effect wilt doortrekken, op de schouders, sleutelbeenderen, décolleté en armen.

De iriserend metallic finish is vrij intens en eens op mijn gezicht lijkt het dus net alsof ik een wetlook highlighter draagt, maar dan met poeder. Als het licht erop valt of als ik mijn gezicht kantel, kan ik minutenlang gehypnotiseerd kijken naar hoe alles spettert en glanst. Het palet heeft echt mijn hart gestolen en kan zonder moeite meedingen voor de prijs van meest intense highlighter. Als je altijd al benieuwd was naar Becca highlighters maar er niet aan kon geraken of het er geld niet aan wilde uitgeven, is dit palet zonder twijfel een aanrader - eentje voor de echt glow lover!

Ik kocht het Solstice palet bij Di (sinds kort verkopen ze daar ook Sleek), maar je kan ook bij enkele online webshops terecht.

Sleek Solstice Highlighting Palette - 9 g voor € 13,99 bij Di

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

13 opmerkingen

 1. Niet direct iets voor mij (ik glans al zo hard van mezelf...) maar de kleuren zijn wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze highlighter Palette ook van Sleek en hij is inderdaad heel erg mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige shimmer highlighter love it! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie swatches :)

  Hopelijk maak je vlug nog eens een opgemaakt filmpje. Daar ben ik namelijk dol op. Ik ben zo benieuwd naar wat je opmaakte;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt in orde! Staat op de planning voor morgen en het zijn weer heel wat producten ;-)

   Verwijderen
  2. Heeeeerlijk :D Joepie

   Verwijderen
 5. Ziet er mooi uit! Maar op mijn wishlist staat momenteel zeer hoog het Becca x Jacilyn Hill face palette. Hopelijk kan ik het bemachtigen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook een heel mooi palet, hè! Denk wel dat het snel uitverkocht zal zijn.

   Verwijderen
 6. Ik ben dol op dit palette. Zelf heb ik het gelukkig met wat korting kunnen verkrijgen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig