30 juli 2016

InstaLoves: verlof!


Yaaasss! Verlof! Het plan: drie weken genieten zonder agenda. En dat is tot nu toe erg goed gelukt, bewijs daarvan in mijn komende vlog(s)!Het inzetten van mijn verlof ging echter wat minder vlot dan verwacht. Onderweg naar huis, op de snelweg, vloog er een bout uit mijn dekplaat en begon deze te flapperen tegen het asfalt. Ik durfde niet verder rijden dus ik heb mij dan maar aan de kant gezet en Touring gebeld. Een uurtje later kwam de Touring-meneer al lachend af - hij vond het blijkbaar grappig want volgens hem had ik gerust verder kunnen rijden. Ik weet het niet hoor... als mijn auto een hels lawaai maakt, neem ik geen risico en zeker niet op de snelweg. Maar goed, hij heeft mij kunnen helpen en ik ben thuis geraakt!


We gingen nog eens lunchen bij Tasty Bowl en ik koos iets anders dan mijn gewoonlijke kost. Dit wokgerecht met inktvis was lekker, maar ik had 'echte' inktvisstukjes verwacht en niet zozeer inktvisringen. Beetje jammer!


Ik neem nooit make-up mee in mijn handtas. Een uitzondering: lipsticks! Hashtag-oeps.


Een zwaar leven, maal twee.

Ik ging naar een fantastisch MAC beach event! Heel leuk om nog eens aan zee te zijn, het was alweer te lang geleden. Na een lekkere lunch ging het richting het strand voor een portie lichaamsbeweging. Maar foto's en een vlogje in deze blogpost!


Ik ben vast niet de enige, toch?? Zure ouwels oftewel vliegende schotels zijn mijn verslaving. Ik kocht deze grote doos bij Aldi en intussen is hij volledig op. No shame. Not even sorry.
21 juli: nationale feestdag en onze eerste officiële verlofdag! Perfect zonnetje, ideaal voor een ontspannen barbecue. Nauwelijks make-up, enkel mascara en een felle lipstick en voor de rest veel SPF. Veel liefde trouwens voor deze Rode Duivels raketijsjes!
We gingen een dagje naar Gent en pikten wat van de Gentse Feesten mee. De binnentuin van het Hof van Ryhove was een geweldig rustpunt, zalig! Traditioneel eten we tijdens de Gentse Feesten een Spitburger, of in dit geval, een Spitbakje. Lekker! In de namiddag hielden we halt bij Julie's House voor een verfrissende limonade en een stukje zoet. Mijn melocake was niets speciaals, maar de taart met witte chocolade en een speculaasbodem is to die for!


Zo zat ze 's morgens vroeg op mij te wachten. Miss model!


Nieuwe beautyspulletjes! Ik zag de kwasten onlangs al bij Di, maar de testers voelden niet zo goed aan. Mijn kwasten voelen echter heel wat zachter aan en ik ben er al enkele dagen mee aan de slag gegaan. Review volgt!


Nog meer haute dog goodness in Hasselt! We testten The Foodmonkeys uit en gingen voor de Belgian Red: een sesambroodje met rundsworst, uien gestoofd met bier, honing en gember, verse ketchup, mayo en Tierenteyn-mosterd, crispy uien en een augurk.


Naar de film om 17 uur is de max! Niet aanschuiven voor parking, amper volk in de zaal en als je dan buiten komt, heb je nog de hele avond voor je. Minder happy met de ticketprijs - wtf, vandaag de dag kost dat al € 10,20??


Life of an Instagram/blogger husband. Sorry.Gisterenavond moe en deze morgen grumpy. Het kan niet altijd feest zijn, overduidelijk ;-)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Leuke foto's!
  Jaren geleden was ik ook vaak naar de Gentse Feesten geweest.
  Gezellig om men te ontmoeten, te kletsen, heerlijk te eten en te dansen ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga ook altijd graag terug naar de Gentse Feesten. Het was nu weer even geleden, maar het was fijn nog eens terug te zijn, zeker met het mooie weer!

   Verwijderen
 2. Vakantieviiiiibes! Die driekleurijsjes zagen er leuk uit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk vakantieverslagje tot nu toe! :) By the way, wat een mooie zonnebril!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ben dol op mijn bril, 't is er eentje van Céline. Ik ging eerst voor het model Shadow (van vorig jaar), maar op mijn gezicht was die echt wel héél groot en héél stoer. Toen kwam de verkoopster af met deze, iets 'verfijnder', haha.

   Verwijderen
 4. Zoveel leuke en gezellige foto's, helemaal in vakantiesfeer! Geniet er nog van.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig