15 juli 2016

MAC Fashion Pack

MAC Fashion Pack

MAC Fashion Pack combineert heerlijke neutrals met meer gewaagde kleuren. Neutrals, omdat we daar nooit genoeg van kunnen krijgen en omdat het nu eenmaal handig is om neutrale kleuren in te zetten om de balans te vinden en gewaagde kleuren omdat een echte fashion lover natuurlijk af en toe met wat kleur smijt.


Fresh Blade - Gilded Lids - Sample Sized - Fab Accent - Cool Complement - Dance In The Dark - Big Attitude - Not Basic Black - She's A Model

Van de twee paletjes heb ik She’s A Model - een zeer compact paletje met negen kleuren die oneindig goed te combineren zijn. De twee meer opvallende kleuren - het gele Gilded Lids en het blauwgroene She's A Model - geven het paletje een beetje edge, maar ik ben absoluut fan van de neutrale kleuren die ze in dit palet gestoken hebben. Door de verschillende finishes af te wisselen, gaat het van mat tot frosty en dat geeft het weer wat extra dimensie. Een deftige pigmentatie ook, waarbij de matte kleuren ietsje droger zijn dan de andere soorten finish, maar dat is niets abnormaals of ondermaats. Het enige wat ik graag anders had gezien was Fresh Blade: die mocht van mij iets minder geel zijn, want dan was het echt wel de perfecte wenkbrauw- en binnenooghoekhighlighter. Maar dan ben ik al aan het muggenziften :-)

Hetzelfde neutrale en kleurrijke contract bij de lipsticks! Pressed & Ready is een soft whitened nude en is een Lustre finish, oftewel een eerder transparante, gloss-like finish. Het glanse is in Pressed & Ready aanwezig, maar op zich vind ik het nog zeker een deftig pigment (voor z'n finish). Het uiteindelijke resultaat zal bij deze ook van de pigmentatie van je eigen lippen afhangen, maar ik vond dat 'ie bij mij nog goed zichtbaar was. Hij is niet zo supercreamy, dus zorg dat je lippen goed gescrubd en gevoed zijn voor het mooiste effect!

Meer gewaagd is Stylist's tip, een deep violet met een Amplified finish, wat zoveel wil zeggen als dat het een mooie cream finish heeft. Deze ligt wat comfortabeler op de lippen, je ziet ook dat 'ie wat meer creamy overkomt. Er zit een meer subtiel glansje in en je kan hem matter maken door hem met een tissue af te blotten, dan blijft de kleur ook superlang zitten!Voor mijn volledige make-up look ben ik - zoals je wel kan zien - voor de fellere lip gegaan. Ik vond het een heus fashion statement om voor Stylist's Tip te kiezen, waar ik anders sneller voor de veilige nude lip zou gaan. Op mijn ogen heb ik gespeeld met het She's A Model oogschaduwpalet, maar daar heb ik de meer uitgesproken kleuren links laten liggen. Wat kan ik zeggen... ik heb nu eenmaal een zwak voor neutrale oogschaduw!

MAC Fashion Pack
She's a Model Eye Shadow x 9 - € 39,00
Stylist's Tip lipstick - € 19,50
Pressed & Ready lipstick - € 19,50
Nu online op maccosmetics.be en in MAC stores

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Ik vind dat die lichte lipkleur je verrassend goed en mooi staat! Een houdertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw toffe lipkleuren! die paarse staat je ook zeker goed. Ik zou hem zelf alleen niet zo snel dragen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan hem ook wat minder heftig aanbrengen - hierna heb ik hem eens afgeblot en dan krijg je al een iets subtieler effect. Wel nog steeds een knalkleur, maar toch iets subtieler :-)

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Ja, er zitten heel wat mooie kleuren tussen die ik dagelijks kan gebruiken.

   Verwijderen
 4. Mooie look! De lichtste lipstick is helemaal mijn ding. Je ogen zijn echt geweldig opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig