9 juli 2016

Pro wax & brow behandeling bij BAR!

Vlog BAR

Het is misschien een schande om toe te geven, beautyblogger zijnde, maar tot voor deze week had ik nog nooit een pro wax en brow behandeling laten doen. De reden? I'm a wussie. En ook wel: onbekend maakt onbemind.

Mijn grootste vooroordeel: waxen doet pijn. Mijn grootste rem: ik ben nog nooit naar zo'n wax bar geweest en ik weet niet hoe het gaat zijn. Voor alles een eerste keer en als het op de blog aankomt, durf ik blijkbaar toch meer risico's nemen. Ik ging in op de uitnodiging van eigenares Naomi en bezocht de recent geopende BAR in Antwerpen, een brow.wax.gallery die zich volledig focust op wenkbrauw- en waxbehandelingen. 

Bang van waxen, yes I am was! Ik kan goed overweg met een scheermesje en epilator, maar waxen leek me precies een stap te ver. Om een of andere reden dacht ik dat het meer pijn zou doen en dat het vreemd zou zijn om daar halfnaakt op een tafel te liggen. Allemaal zorgen om niets, want pijn heb ik allerminst gevoeld. Bewijs daarvan in de vlog!


Een paar jaar geleden had niemand het kunnen denken, maar brows are hot en ik denk dat het nog een tijdje zo zal zijn. Na een analyse van mijn wenkbrauwen en gezichtsvorm en het formuleren van mijn eigen wensen, ging Naomi aan de slag. Ik legde het hele proces - inclusief grappige villain brows tijdens het kleuren - vast in de vlog! En het resultaat mag er zijn... ik hoef eigenlijk niets meer aan mijn wenkbrauwen te doen, buiten ze wat doorkammen. Voor de rest zijn ze perfect gekleurd en gevormd en geven ze mijn gezicht ook zonder make-up een mooi kader.

De Gallery is een geval apart, iets dat je niet meteen in verband zou brengen met wenkbrauwen of waxen, maar daarom niet minder de moeite waard. De foto's die in de BAR-galerij hangen, zijn allemaal te koop in verschillende formaten. De volledige opbrengst gaat zonder tussenpersonen naar de kinderen die fotografe Jelka op haar reizen leerde kennen. Met 25,00 euro kan een kind een heel jaar naar school, dus is elke verkochte foto een zeer grote hulp!

Meer info over de verschillende behandelingen, prijzen en openingsuren: BAR by Bella Naim

Bedankt aan Naomi en BAR voor de uitnodiging en zeer aangename eerste wax & brow ervaring! 

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Waxen doe ik eigenlijk alleen met mijn bovenlip. In begin ook heel veel bang voor pijn, maar ondertussen doe ik het gewoon al jaren zelf thuis! Heb ooit eens wimperextensions gehad bij Naomi en was helaas geen meevaller en dat is nog zacht uitgedrukt ... dus ben blij dat dit wel goed voor je verlopen is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het inderdaad even die drempel overwinnen is. Ik dacht dus al jaren dat het megaveel pijn zou doen :D Ja, ik heb echt een goede ervaring gehad, dus ik ben content!

   Verwijderen
 2. Wat goed dat het waxen geen pijn doet. Heb het thuis eens geprobeerd en dat deed WEL pijn. Wat een grappig zicht wanneer je wenkbrauwe onder de verf zitten, hehe. Het eindresultaat is heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thuis heb ik er ook geen goede ervaringen mee. Maar zo bij iemand die weet wat ze doet, ging het dus wel (zoals het moet).

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig