6 juli 2016

Weekly vlog: girls' date, shoppen & food

Weekly vlog

Met deze weekly vlog werden eigenlijk twee weken in een gepropt. De tweede week was ik ziek, dus daar zijn geen beelden van, vandaar dat je twee weekends op rij ziet.

Ik kreeg hele leuke reacties op mijn vorige weekly vlog, dus ik ga het in de toekomst zeker nog eens doen. Daarom niet elke week - zo interessant is mijn leven niet, haha - maar wel als er een blogevent is of een leuke weekendactiviteit. In deze vlog komen vooral mijn liefde voor eten en shoppen aan bod ;-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

 1. Leuke vlog om te zien wat je allemaal gedaan had ;-)
  Gezellig om bevriend te zijn met vroegere klasgenoten van school.


  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vind het super om na zoveel jaar nog steeds bevriend te zijn!

   Verwijderen
 2. Ik had de Brexit niet verwacht. Crazy times indeed. Al dat eeeeeeten zeg, hmmm hmm hmmm, ziet er allemaal super uit, zo mooi gepresenteerd ook. Gedurfd trouwens, tomatensaus + witte blazer, dat zou bij mij nooit goed komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè, ik ben normaal ook geen held met de combi tomatensaus + witte blazer, maar deze keer geen ongelukjes gehad!

   Verwijderen
 3. Leuk om eens in jouw leven te mogen kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, leuk filmpje! Heel fijn om je vlogs te volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke vlog! En ik herken een aantal dingen in Hasselt waar ik nog niet geweest ben :-) dus ik pik wel enkele fijne tips op.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig