2 juli 2016

Let's meet (& win): Reload

Reload

Wie de komende weken op vakantie trekt, spaart nu waarschijnlijk wel mini's of staaltjes om de kofferruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Zelf ben ik ook van de mini's, maar wat mijn parfum betreft, houd ik het graag bij mijn bekende favorieten. En daar heb ik natuurlijk geen staaltjes van liggen... Ik ben altijd een beetje bang om een fullsize glazen parfumfles in mijn beautycase te gooien - kwestie van bij aankomst op de bestemming niet met een ontplofte inhoud te eindigen!

De nakende vakantie is dé ideale gelegenheid voor een blogpost over deze Reload. Discovery Box! Reload. is een hervulbare mini parfumspray, maar vanuit het oogpunt van een lifestyle accessoire. De spray heeft dus een vrij fancy design én je kan er nog een persoonlijke touch aan geven met een van de verwisselbare covers. 

Reload

Reload

Standaard vind je bij de sprayflacon een lege cartridge, die je zelf kan vullen met een van je eigen parfums. Handig voor onderweg, voor op reis en zelf voor in de handbagage. Dat an sich is niet zo vernieuwend, wél vernieuwend is dat Reload. samenwerkt met parfumhuizen. Voor de meer avontuurlijke consument zijn er namelijk ook navullingen van 5 ml te koop zodat je echt een nieuw parfum kan ontdekken. Bij die aparte navullingen zit er steeds een kortingsbon van 5 euro bij - bevalt het parfum je en wil je de fullsize kopen, krijg je dus de aankoopprijs van de navulling terugbetaald middels die korting.

En het leuke nieuws: in samenwerking met Reload kan ik een van jullie gelukkig maken met een Discovery Box om het volledige concept zelf te ontdekken. Deze Discovery Box bestaat uit een witte sprayflacon (met lege cartridge) en vier navullingen: Hugo Boss Ma Vie eau de parfum, Givenchy Dahlia Divin eau de parfum, Kenzo Jeu d'Amour eau de parfum en Hugo Boss Hugo Woman eau de parfum. Er zit ook een decoratieve huls bij, zodat je kan wisselen tussen een witte en een meer kleurrijke spray, afhankelijk van je humeur of bestemming.

Ik hoop dat jullie de winactie leuk vinden! Ik vind het super te zien dat mijn blog rambles gelezen worden en ik apprecieer dat zeer, dus bij deze: een kus voor jullie!

Meedoen? Stuur mij een mailtje op beautyloves.be (at) outlook.com om je deelname te bevestigen. Deelnemen kan tot en met vrijdag 8 juli 2016 - de winnaar krijgt op 9 juli rechtstreeks bericht. Succes!

Reload. minispray - € 19,90
Reload. parfum navullingen - € 5,00
Reload. decoratieve huls - tussen € 9,90 - € 34,90
Te koop bij Ici Paris XL en de online shop van Reload.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. Fijn artikel.
  Zo leuk en ben hier ontzettend benieuwd naar.
  Ik doe graag mee.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah leuk, succes aan iedereen die meedoet, 't is een interessant concept.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne winactie! Ik doe heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vinden we absoluut leuk! Ik ga meedoen, ook een kus voor de blogmadam!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Ik was hier al benieuwd naar na het zien van je weekly vlog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Debbie Andries7 juli 2016 om 07:54

  Heel herkenbaar verhaal, Stamatia! Ik heb het concept onlangs bij Douglas in Nederland ontdekt en de Reload staat op m'n verlanglijstje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yes!! geweldige winactie Tamatia! Count me in :v

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maria De Jaeger9 juli 2016 om 13:39

  Heel leuk concept! Mailtje verstuurd! Duimen maar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig