30 juni 2016

Revamped: Caudalie Vinosource

Caudalie Vinosource

Spotted... bij mijn apotheek: vier roze tubetjes op een rij. Dat moest Caudalie "life is better in pink" Vinosource wel zijn! Onlangs werd de Caudalie Vinosource-lijn in een nieuw jasje gestoken en heeft je huid - naargelang de honger - de keuze uit vier soort roze. Inhoudelijk zijn de Caudalie Vinsource tubetjes nog steeds hun goede, oude zelf. Ik kon niet aanwezig zijn op het voorstellingsevent, maar kon nadien de roze vierling van nabij inspecteren.

De pastelroze Vinosource Moisturizing Sorbet fungeert als de dorstlesser voor de (gevoelige) huid. De textuur is zó licht en smelt weg als een sorbet en dat maakt deze een perfecte bondgenoot voor de zomer (als die ooit komt), ongeacht je huidtype. Dorst zal je huid alleszins niet hebben: organisch druivenwater, kamille en polyfenolen activeren de hydratatiemechanismen van je huid en zorgen dat het vochtreserve keer op keer wordt aangevuld.

Rechts daarvan ligt de dieproze Vinosource Moisture Recovery Cream die eerder gericht is op de droge huid, met bijkomend druivenpitolie die een hoge concentratie omega 6 en vitamine E bevat. Dit is een echte crème en is al wat rijker en romiger van textuur. Met een beetje meer smeerwerk transformeert je huid tot een perfect kalm, fluweelzacht velletje.

De middenroze Vinosource Moisturizing Mattifying Fluid is dan weer een fijne partner voor de gemengde huid. De textuur is vederlicht, een vloeibare gel-crème die fris aanvoelt maar dan al snel een matte huid reveleert. Omdat de gemengde huid andere noden heeft, worden het organisch druivenwater en polyfenolen geflankeerd door lijnzaadpoeder dat het overtollig talg absorbeert. Het matterend effect is hierbij opvallend meer aanwezig dan bij de andere drie soorten.

De donkere acajou Vinsource Riche is de meest intensieve van de vier. De zeer droge, gedehydrateerde huid zal deze deze omhullende, fluwelige crème wel weten appreciëren. Je huid krijgt een knuffel vol lipiden waarin het zich kan baden en beschermen tegen uitdroging. Vinosource Riche werd daarvoor verrijkt met karitéboter en is dus een fijne extra bij gure weersomstandigheden (lees: altijd).

Welke van de vier Caudalie Vinosource tubetjes wordt het voor jou?

Caudalie Vinosource - 40 ml voor € 24,60 bij de (para)farmacie en op de Caudalie webshop

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik vind ze allemaal super, maar de Sorbet is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die gebruik ik ook graag voor zijn smeltende textuur!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ze zijn alleszins geen limited edition, dus je hebt nog kansen om ze eens te testen :-)

   Verwijderen
 3. Maar deze prachtige tubes horen bij elkaar, prachtige match.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig