9 augustus 2016

Fashion: zomer shoplog

Hunkemöller

Zomer, vakantie en... shoppen! En deze keer is het eens géén beauty, maar een aantal fashion items die ik voor de gelegenheid samen in deze blogpost heb gezet.

Eerst en vooral kocht ik wat nieuwe sleepwear, óók een vorm van fashion, toch? Mijn go to is daarvoor Hunkemöller, ik kocht er in het verleden al regelmatig ondergoed en slaapgerief. Ik kreeg een lingeriecard (een fancy woord voor giftcard) waarmee ik deel van mijn aankoopjes kon betalen, dus dat was een meevaller :-) Ik moest er wel voor naar de fysieke Hunkemöller shop, want blijkbaar kan je dergelijke giftcard niet op de webshop gebruiken, 't is maar dat je het weet. Ik probeerde namelijk vruchteloos om mijn virtuele shoppingmandje af te rekenen, haha!

Hunkemöller

Hunkemöller

Eenmaal in de winkel vond ik wel wat ik zocht - en kon ik natuurlijk ook meteen passen, twee vliegen in een klap. Ik ging voor individuele stukken: twee shortjes met kant die soepel en los rond de heupen vallen (altijd goed als je comfortabel wilt slapen) en drie shirtjes - een met spaghettibandjes, een zonder mouwtjes en een met korte mouwtjes. Kwestie van te kunnen mixen en matchen naargelang mijn goesting en het weer! Dat T-shirt met het opschrift 'Messy hair, don't care' is absoluut van toepassing: wanneer ik 's morgens uit bed rol, is het steevast met een coupe ontploft... Er was ook een actie op ondergoed, drie stuks voor 10 euro, dus dat kon ik niet laten schieten. Een beetje kant, een beetje kleur, lieflijk en vrolijk tegelijkertijd, Hunkemöller doet dat goed!

Prada shoes

Prada shoes

Ik houd absoluut van een beetje designer stuff, maar dan liefst aan een fijne prijs. We brachten  een bezoekje aan Roermond Outlet waar ik graag langsga bij Mulberry en Prada. My guilty pleasures!

Ter gelegenheid van onze eerste huwelijksverjaardag die er eind deze maand aankomt (al een jaar! Vorig jaar telde ik af naar mijn huwelijk en NYC, ik kan niet geloven dat het al een jaar geleden is!), kreeg ik van mijn hubby het goudkleurige paar pumps cadeau. Dikke liefde voor de hoogte van de hak en het is mijn eerste paar echte peep toes. Ze waren bovendien nog eens extra in de sale, meevaller! Voor zo'n hoge hak vind ik ze toch nog verrassend comfortabel - begrijp me niet verkeerd: niet comfortabel genoeg voor een marathon, maar comfortabel in de wereld der hoge hakken. Ik kocht deze trouwens een half maatje kleiner dan mijn gewoonlijke maat, met dergelijke hoge hakken ervaar ik wel eens dat het nodig is omdat de hiel anders niet blijft zitten.

In het andere uiterste: de schattige, babyroze ballerina's met strikje. Hoe vaak ik ook kijk naar coole sneakers, ik ben eigenlijk niet echt een sneakermeisje. Dus als ik comfortabele schoenen wil dragen onder jeans of een kleedje, kies ik voor ballerina's. Ik heb enkele donkere exemplaren, maar er was zeker nog plaats voor een fris en happy kleurtje. Deze kocht ik wel in mijn reguliere maat.

Mulberry Small Willow Tote Taupe

Een decadent cadeautje aan mezelf - leve het vakantiegeld! - is deze Mulberry Small Willow Tote in de kleur Taupe en met zilverkleurige hardware. Het leder heeft een soort van soft-touch en ik vroeg daarom eerst wat info over de krasbestendigheid van het materiaal. Het bleek niet zo robuust als een ruwer leder, maar kon zeker wel tegen een stootje. Uiteraard helpt het ook als je regelmatig een ledergel en waterbestendige spray gebruikt, dan verleng je de levensduurte van je handtassen.

Het ding is: sinds enkele maanden heeft Mulberry een nieuwe creatieve directeur die het merk een make-over heeft gegeven. Met de nieuwe wind verdwenen er echter een aantal modellen, waaronder deze Willow. In de Mulberry outletshop stonden er daarom een heel aantal mooie handtassen extra afgeprijsd en was het letterlijk nu of nooit voor een handtas waar ik al even stiekem een oogje op had. In een basic kleur als taupe was het voor mij dan ook snel beslist - ik houd van taupe en kan de tas met alles combineren, heel het jaar door. Ik merk bovendien dat ik een kleur als taupe of donkergrijs verkies boven een zwarte handtas, dat komt net iets zachter over. De Small Willow is compact maar heeft toch voldoende ruimte voor alle benodigdheden, inclusief paraplu - ook in de zomer een noodzaak, helaas.

Mijn recentste ontdekking in Hasselt: Sansuelle Fashion - de shop ligt een beetje verstopt in de Ridderstraat, maar het loont zeker de moeite om eens van de hoofdstraat af te wijken! Hoewel de herfstcollecties her en der al in de winkels beginnen op te duiken, negeer ik die signalen compleet en koop ik toch nog lichte en luchtige stukken. En als het kouder wordt (who am I kidding, ís), doe ik gewoon aan laagjes leggen, ha!

Het bovenste kleedje heeft van die flatterende vlindermouwtjes en valt soepel om het lijf. Aan de taille is er een elastiek zodat het wat vorm geeft, en voor de rest hoef ik er niet meer veel aan te doen. Schoenen aan, handtas mee en ik kan zo de deur uit. Ik viel ook voor de schattige details aan de mouwen van het blushroze topje, dat ik plan te combineren met jeans - casual-chic, zoals dat heet. Het witte shirt en de grijsblauwe tuturok kocht ik in duo - iets dat ik vroeger nooit deed, maar de laatste tijd meer en meer: volledige outfits kopen, zodat ik zeker weet dat ik het kledingstuk in kwestie kan combineren. Ik heb vroeger regelmatig stukken gekocht die dan láng in mijn kast bleven liggen, omdat ik eigenlijk niets anders had dat er echt bij paste. Stom en jammer van de aankoop, vandaar dat ik mijn tactiek heb gewijzigd. In elk geval, tutu's zijn helemaal terug (of nooit weggeweest?) en zijn ideaal om je inner Carrie een boost te geven!

Disclaimer: Ik kreeg een giftcard van Hunkemöller waarmee ik een gedeelte van mijn aankopen heb betaald, alle andere stukken zijn zelf aangekocht of kreeg ik cadeau. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

 1. Oehh..mooie aankoopjes, vooral de handtas vind ik heel erg mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verliefd op de handtas! Ik hou niet zo van de nieuwe wind die bij Mulberry waait, zou beter ook eens een tripje naar Roermond plannen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap het - het is ook wat minder mijn stijl en hoewel ik denk dat er wel een publiek zal zijn voor hun nieuwe wending, ben ik toch nog niet helemaal mee, moet ik zeggen. Dan is een tripje Roermond erg aangeraden!

   Verwijderen
 3. Proficiat met je huwelijksverjaardag die eraan komt! Die gouden schoenen <3 En die kanten shortjes zijn ook superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je de laatste maanden veel schoenen gekocht. Fijn voor je :)

  Zelf kocht ik er ook wel enkele :D

  Ik wil ook eens naar Roermond. Dat is weer eens wat anders dan Maasmechelen Village, hé?

  Prettige avond verder en goeienacht :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, schoenen zijn een van mijn zwaktes. Gelukkig houd ik mijn schoenen jarenlang en ik heb recent enkele paren weggedaan omdat ze echt op waren. Zo kon ik weer plaats maken voor de nieuwe :-)

   Roermond is leuk! Het is van een ander bedrijf van Maasmechelen Village, maar het concept is natuurlijk wel hetzelfde. Er zijn ook een aantal merken/winkels die je in beide terugvindt, maar niet alles is identiek.

   Jij ook een fijne avond!

   Verwijderen
 5. Die gouden pumps! En oooooh, mooie kleedje zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie aankopen! Knap je nieuwe handtas! Ik stap ook regelmatig bij Sansuelle binnen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan niet geloven dat ik het niet eerder ontdekt heb! Maar ja, zo leer je nog eens iets hè ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig