6 augustus 2016

Nivea Make-up Remover Onder De Douche

Nivea Make-up Remover Onder De Douche

Ik houd van make-up en al helemaal van veel make-up. Niet dat ik het op mijn gezicht smeer à la de 100 layers of... video's (wat voor een hype is me dat?!) maar ik ga wel aan de slag met foundation, concealer, poeder en de hele reutemeteut.

Daartegenover staat dat ik eveneens houd van een snelle en grondige schoonmaak. Yes, ik neem uitgebreid de tijd om mij 's morgens te schminken, maar als het er van af moet, moet het ook zo snel mogelijk gaan. Dat is een van de redenen waarom ik al jaren fan ben van Philosophy Purity - ik doe dan wel steeds een double cleanse, op zich gaat het allemaal snel en efficiënt.

Ik was dan ook benieuwd naar deze nieuwigheid van Nivea: Make-up Remover Onder De Douche!

Nivea Make-up Remover Onder De Douche

Enkele schokkende feiten die ik onder mijn neus kreeg geschoven: hoewel 45% van de Belgische vrouwen regelmatig make-up gebruikt, reinigt 58% haar gezicht vaak gewoon met water. Say what?! De dag van vandaag, met een gigantische keuze aan reinigers (gel, melk, micellair water, olie), kan ik dat amper geloven. Maar goed, reden te meer voor Nivea om hun Onder De Douche-assortiment uit te breiden met een make-up remover. Easy peasy en vooral: het gaat zoveel als mogelijk die vervelende panda eyes tegen. Jawel, het fenomeen van de eyeliner en mascara die nog even rond de ogen migreren omdat je reiniger net niet sterk genoeg is.

Er zijn twee varianten - eentje voor de normale tot gemengde huid met een formule op basis van vitamine E en eentje voor de droge en gevoelige huid met een formule op basis van amandelolie - die in essentie hetzelfde doen. De formule is een soort van gel-melk die geen watjes behoeft. Idealiter gebruik je deze make-up remover onder de douche: de formule is namelijk ietsje vettiger dan een gewone reinigingsmelk en het gaat allemaal net wat gemakkelijker onder een (warme) douchekraan. Je brengt een beetje hiervan aan op je gezicht en masseert het goed in, eerst op en rond je ogen, daarna verder op de rest van je gezicht. Je moet dan nog wel alles goed afspoelen met lauw water, zodat alle restjes verwijderd zijn. Met een full face make-up is een tweede ronde geen overbodige luxe, kwestie van alles weg te krijgen. Ik ga nadien zelf nog graag na met een toner - da's persoonlijke voorkeur, want ik verwijder graag echt alle restjes en kan niet goed tegen het gevoel van eender welk olielaagje dat op mijn huid zou achterblijven. Helemaal niet slecht gevonden van Nivea, deze Make-Up Remover Onder De Douche. Gemakkelijk, snel en handig - het hangt dan eigenlijk alleen nog van jouw eigen voorkeur af. Met welk type reiniger gaan jullie liefst aan de slag?

Nivea Make-up Remover Onder De Douche - 150 ml voor € 4,99

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Best handig zo'n remover voor onder de douche.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn, zo'n make-up remover voor onder de douche :) ik doe dat eigenlijk ook vaak met Philosophy Purity. Wel handig dat deze een wat vettigere formule heeft en dat de make-up er zo heel snel af gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Purity werkt overal :-) Deze van Nivea is inderdaad wat vettiger, zoals bv. de bodylotion onder de douche.

   Verwijderen
 3. Lijkt mij wel handig zo voor onder de douche! Ik haal het er nu altijd af voordat ik ga douchen, wist niet dat dit bestond! Misschien toch eens gaan halen, leuk product.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan allebei natuurlijk! Ik doe het ook wel eens voor de douche, hoor, hangt ervan af wat ik ervoor gebruik.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig