5 augustus 2016

Weekly vlog: barbecue, Roermond & regen

Weekly vlog

Is er geen manier om de tijd te doen stilstaan? Mijn tweede week verlof is weer bijna om en ik ben er nog lang niet klaar voor om afscheid te nemen! In deze weekvlog zit er een dubbele dosis barbecue, hoppen we naar Roermond, Turnhout en Antwerpen en 'genieten' we van de gietende regen.

Alsook word ik herinnerd aan een belangrijke les: geen nieuwe schoenen aandoen als je een hele dag op pad bent!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke neon oranje nagellak draag je in het filmpje. Welke is het? Ik hou van je vlogs. Vooral wanneer je je aankoopjes met ons deelt. Ik ben al jaren fan van je. Ik wou dat ik je in mijn vriendenkring had :)

  Daag :)

  ♡☆♡☆

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die nagellak is Orly in de kleur Peach Pastel Neon, heerlijk voor de zomer!
   Dankjewel, da's echt wel een heel schoon compliment. Blij dat je van mijn vlogs geniet, ik doe mijn best om er af en toe eentje online te zetten.

   Verwijderen
 2. Wauw, prachtige oranje kleur nagellak die lekker goed opvalt ;-)
  Heerlijk al dat lekkere eten.
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Poudre Lumière van Givenchy heb ik me onlangs ook aangeschaft op jouw aanraden :) ben er ook wel tevreden over. Alleen niet zo evident om het poeder uit de verdeelgaatjes te krijgen vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik haal het deksel eraf, maar laat de poederdons erop zitten. Dan houd ik doosje + dons vast in mijn hand (duim aan de onderkant, rest van de vingers op de dons, als dat zo duidelijk is, haha) en dan draai ik het een keer of twee op zijn kop, zodat het poeder op de dons valt. En dat herhaal ik per stuk van mijn gezicht. Dat werkt voor mij het gemakkelijkste!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig