30 september 2016

InstaLoves: september 2016


Mannekes... als september geen hectische maand was, dan weet ik het ook niet meer. Druk op het werk, druk in de privé, druk voor de blog. Achter de schermen dan, want ik hopte van het ene event naar het andere.

We gingen langs op het Hap Foodtruckfestival. Altijd leuk om te doen, ik houd ervan om te zien wat er allemaal te eten valt en dan komt het moeilijke gedeelte: een keuze maken tussen al dat lekkers! Hap vond plaats in het park, dus dat was wel extra gezellig - enkel het weer was niet overweldigend goed. Je ziet het misschien niet meer zo goed op de foto (lang leve de filters!) maar het was op dat moment best grijzig en bewolkt. We gingen trouwens voor de Vietnamese street food van Banh Mi - my godddd, dat was lekker! - ook te zien in deze vlog.


Opnieuw een YouTube find: de brush cleansing machine! Ik had hoge verwachtingen (lees: hoop), maar de review viel een beetje tegen. Ik vrees dat we nog niet verlost zijn van de wekelijkse kwastenreiniging.


Blijft vreemd, mezelf zien met een sheet mask, haha! Ik denk elke keer weer aan een of andere horrorfilm. Gelukkig was dit in het weekend, dat verkleint de kans dat er een postbode of koerier aan de deur staat :D


Na het eten maakten we tijd voor een avondwandeling. We hielden even halt aan een bankje om te genieten van de rust en het groen - de eendjes hielden ons gezelschap.Op naar Brussel voor een after work beauty event van Lancôme op een mooie locatie in een stadspark - ik vlogde hier al een stukje over! De nieuwe cushion foundation en blush zitten in testroulatie dus als ik mezelf een schop onder mijn kont geef en terug aan het schrijven sla, zie je binnenkort vanzelf het artikel verschijnen.


Je zou denken dat ik gesponsord word door Le Pain Quotidien, zo vaak zit ik er, maar niets is minder waar, lol! We begonnen er ons weekend met een ontbijtje en ze hadden een nieuwe kaart met onder meer deze warme kandijbrioches. Yum!


Tegenvaller van formaat, deze oogreinigingslotion van Biocura. Ik ben al enkele weken op zoek naar mijn favoriete en spotgoedkope Odina oogreinigingslotion uit de Action, maar de voorraad lijkt er telkens geplunderd. Niet meer te vinden! Ik begin een beetje te vrezen dat 'ie gewoon niet meer terugkomt... Als alternatief nam ik deze van Biocura mee toen ik boodschappen deed in de Aldi. Hij prikt helaas verschrikkelijk en ik heb halverwege de flacon forfait gegeven, ik kon het niet meer aan! Als jullie nog aanraders hebben qua oogreiniging, laat het mij zeker weten, want ik moet morgen om een nieuwe!


Alleen thuis = luiwijveneten. Mijn easy peasy trucje voor gepocheerde eitjes zag je al in deze vlog, ik kan die diepvries-kookzakjes van Toppits echt alleen maar aanraden!


Hubby en ik gingen nog eens een dagje naar Gent en het was echt heerlijk weer! Ik wilde graag nog eens halt houden bij Fin du Jour, omdat ze er sinds kort ook Oskia verkopen. Ik kocht in het voorjaar al de Renaissance Cleansing Gel en ik snap helemaal waarom iedereen er zo verknocht aan is. Dus ik was zeker benieuwd naar meer en het is fijn om de producten in 't echt te kunnen betasten, ruiken en smeren, dus ik ben ook wel met wat skincare naar huis gegaan. Fin du Jour prijs de Oskia producten mijns inziens toch wel wat aan de hoge kant - ze houden zich volgens mij nog aan de hogere koers van de Britse pond, pre-Brexit - als je weet wat je moet hebben, ben je online veel goedkoper af!Geen dagje Gent zonder lekker eten! 's Middags gingen we voor sushi bij Uzume Sushi (de soft shell krab roll is een echte aanrader!) en in de late namiddag voor een stukje taart bij Julie's House.Toch wel spannend, binnenlopen bij Google België! Geen make-up of skincare, maar een event in het kader van gezondheid en hun Google Fit app. Je kan de app gebruiken op een smartwatch tijdens een workout en zo je statistieken bijhouden, best wel fancy om te zien. De workout werd gegeven door niemand minder dan Olympisch kampioene Elodie Ouedraogo (laat ik vooral mijn lijf niet met dat van haar vergelijken, lol) en het was best pittig! Nu ja, pittig voor mij, er waren ook wel fittere mensen aanwezig en die vonden het allemaal prima, haha. Geen event zonder lekkere hapjes en deze waren, geheel in thema, lekker maar vooral gezond!
Gisterenavond was het dan tijd voor een compleet ander event, volledig in Italiaanse stijl dus ik pimpte mijn outfit op met een paar hippe schoenen. En nog kort bij huis ook, de max! Op het event A Prima Vista werden alle zintuigen geprikkeld: we werden verwend met lekkere Siciliaanse wijnen en hapjes, kunst en bloemstukken sierden de muren, de beats zorgden voor de juiste vibes, met als apotheose van de avond een modeshow voor de handtassen van Jadise. Het Italiaanse merk opent vanaf morgen zijn Belgische webshop, ik ben benieuwd! Ik heb uiteraard ook gevlogd, maar je kan alvast dit fragment van TV Limburg bekijken.
Net geopend in Hasselt: Café Beauté! Met een browbar, lashcorner en lacquerie kan je er terecht voor een instant beautybehandeling en ook gezichts- en haarverzorgingen staan er op de kaart. De bistro zorgt voor je dorstje of hongertje en uiteraard is er ook heel wat moois om te shoppen, zoals Anastasia Beverly Hills wenkbrauwproducten, Marvis tandpasta, Grown Alchemist, Mesoestetic en Ikari skincare of Bellapierre Mineral Cosmetics. Top!

Fijn weekend!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

18 opmerkingen

 1. Prachtige foto's!
  De nieuwe high heels staan je zo pretty ;-)
  Heerlijk al die food foto's.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Drukke, maar fijne week precies! Altijd leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke shoes! Café Beautyé wil ik zeker ook nog eens een bezoekje brengen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een brush cleanser machine? Wowies :-D Veel yummy food weer, zoals altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas was de review niet zo lovend. Het was oké, maar geen mirakelmachine. Jammer!

   Verwijderen
 5. Drukke maar leuke maand heb je gehad! Ik wist trouwens helemaal niet dat Fin Du Jour Oskia verkocht. Ik wil de Cleansing Gel al een tijdje testen, maar dat wordt online bestellen dus! Thanks voor de waarschuwing over de prijs ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze verkopen het nog maar sinds kort! De Cleansing Gel is een echte aanrader, gebruik hem graag.

   Verwijderen
 6. Sheet masks blijven grellig hé :) Love the shoes !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cinema Secrets en je bent van het kwasten wassen af. Echt waar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's, en jaaa ik ben ook fan van de heels, staan je super!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig