2 oktober 2016

Dove Nourishing Care & Oil

Dove Nourishing & Oil

Deze twee nieuwigheden zijn net op tijd - nu het wat kouder en killer wordt, probeer ik mijn huid (en zeker mijn armen en benen) te trakteren op een wat rijkere verzorging, om te vermijden dat ze uitdrogen.

Ik heb niet zozeer een droge huid van mezelf, maar de combinatie van koudere temperaturen, de verwarming die thuis en op het werk begint te draaien en het nemen van een warm bad of warme douche droogt je huid altijd wel wat uit.

Het Dove Nourishing Care & Oil duo helpt hiertegen en maakt douchen eens zo aangenaam met zijn exotische, oosterse parfum. Zeker de geur van de Nourishing Body Wash brengt mij meteen in hogere sferen - het is toch een stapje hoger dan wat ik van Dove gewend ben en geeft het hele doucheritueel een luxueuze toets. De twee producten werden verrijkt met Marokkaanse arganolie en kregen ze een warm, hypnotiserend en amberachtig parfum met oriëntaalse geurnoten - héérlijk!

De formules werken voedend en herstellend en laten je huid na het douchen nog steeds goed aanvoelen. Er zitten wel reinigers in de formule, maar deze zijn eerder mild en niet uitdrogend. De toegevoegde hydraterende Dove NutriumMoisture-technologie en Marokkaanse arganolie (rijk aan vitamine E, onverzadigde vetzuren en houdt het vocht vast) vullen het lipidengehalte in de huid terug aan en helpen het huidoppervlak herstellen.

De Nourishing Body Wash is een rijke, dikke douchecrème met oliepareltjes die openspatten in de douche en de arganolie vrijgeven. Deze body wash is zelfs in een formaat van 500 ml te krijgen, voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de zalige geur. De Nourishing Care Shower Oil bevat een 55% aan voedende oliën en verandert na contact met water in een licht schuim.

Absoluut fijne producten met een heerlijke geur voor een eens zo fijne prijs! Nu nog een uitbreiding van de lijn, alsjeblieft, Dove. Een body lotion in dezelfde geur als de body wash zou een schot in de roos zijn!

Dove Nourishing Care & Oil
Nourishing Body Wash - 250 / 500 ml voor € 3,49 / 5,99 - bij supermarkten en drogisterijen
Nourishing Care Shower Oil - 200 ml voor € 5,69 - enkel bij Delhaize en Kruidvat

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig