23 september 2016

Lush Halloween 2016

Lush Halloween 2016

Eens de Lush Halloween-collectie in de winkels ligt, is het voor echt: de herfst komt er onoverkomelijk aan. Als voorproevertje voor de geweldige kerstcollectie, kan dit wel tellen. En helemaal vers, want al dit moois ligt vanaf vandaag in de winkel.

Lush Halloween 2016

Goth Fairy shimmer bar - € 8,95 per stuk

Als er een moment uiterst geschikt is voor deze symbiose van gothic en fee, dan is het halloween wel. Mini is ze, dit roze boterblokje, zo'n 6 cm groot en bomvol fijne iriserende shimmers in goud, groen, paars en zilver. Van zodra je de Goth Fairy shimmer bar over je huid wrijft, smelten de voedende boters - de instant glow krijg je er gratis bovenop. De fruitige geur is een mix van zoete amandel-, pompelmoes- en bergamotolie. De drie oliën worden koud geperst en blijven zo van hoge kwaliteit. Amandelolie bevat vitamine E en heeft een hydraterend effect op de huid. Pompelmoesolie werkt dan weer reinigend en verhelderend en bergamotolie heeft een antibacteriële en oppeppende werking.

Boo bath melt - € 4,95 per stuk

Boo bath melt is perfect om je hoofd leeg te maken. Het witte hoopje smelt onder de lopende kraan en vult het badwater met romige, voedende oliën, afkomstig van cacaoboter die op traditionele wijze met de hand werd verwerkt.

Tegelijkertijd geeft de blend van verschillende oliën je een hernieuwde energie. Gemberolie heeft een warmende, stimulerende werking maar zorgt er ook voor dat pijnlijke spieren en gewrichten worden verzacht. Geraniumolie geeft het geheel een wat zoetere en bloemigere toets en mimosa absolue heeft een zuiverend en kalmerend effect.

Lush Halloween 2016

Monster’s Ball bath bomb - € 5,95 per stuk

Mijn favoriet is meteen een nieuwigheid: Monster's Ball bath bomb! Deze eenoog doet mij keihard denken aan de animatiefilm Monster's Inc., haha. De geurcombinatie van neroli en limoen werkt gewoon gruwelijk (ha!) goed. Limoenolie zorgt net voor dat verkwikkende gevoel en de geur laat je bloed pompen - z'n typische geur herken je van het moment dat je aan deze bath bomb ruikt. Neroli maakt je dan weer helemaal happy - het is wetenschappelijk bewezen dat het een van de weinige essentiële oliën is die het serotoninegehalte (het gelukshormoon!) in je hersenen verhoogt. Tot slot bevat ook de kruidige, houtachtige geur van de toegevoegde wierook een hint limoen en sluit daarmee perfect aan bij de twee andere geuren.

Lush Halloween 2016

Lord of Misrule showercream - vanaf € 8,50 voor 100 g

Third time's a charm! Voor het derde jaar op rij komt Lord of Misrule spoken tijdens Halloween, eerst enkel als bath bomb, maar sinds vorig jaar ook als showercream - wat rijker en voedender (de organische tarwekiemolie bevat veel vitamine E) dan een gewone douchegel. Zijn gifgroene kleur past in elk geval perfect in het plaatje! Hij is heel kruidig en aards maar met een warme, zoete vanille-ondertoon. Zwarte peperolie geeft Lord of Misrule zijn kruidige en intense toets. In de aromatherapie is zwarte peper gekend als middel tegen hoofdpijn, langzame bloedcirculatie, pijnlijke spieren en een vermoeide geest. Tegen dat laatste helpt ook de toegevoegde relaxerende patchoeli-olie - Lord of Misrule is dan wel gifgroen, hij is best aardig voor je.

Lush Halloween 2016

Fire Side zeep - € 6,45 per 100 g

Iedereen kent wel de gezelligheid van een haardvuur - met of zonder s' mores, lol. Fire Side zeep bevat perfect de kleurenschakeringen van de flakkerende vlammen en brengt met zijn geur evenveel warmte in je leven. Echt, deze ruikt lekker... de mix van kruidnagel en vanille werkt bedwelmend!

De geur van kruidnagelolie balanceert perfect tussen kruidig en zoet en heeft een stimulerend effect op je huid. De olie wordt uit gedroogde bloesems geëxtraheerd middels stoomdestillatie - vóór dat proces hebben de bloesems al 48 uur in de zon liggen drogen en zijn ze veranderd van een lichtroze naar donkerbruine kleur. 

Om ervoor te zorgen dat de zeep je huid minder zou uitdrogen, werd er ook kokosolie toegevoegd. Sowieso krijgt de geur dan een meer exotische toets, maar het is vooral je huid die blij is met de mineralen en vitaminen, nu kokosolie voedende en antioxiderende eigenschappen heeft.

Lush Halloween - vanaf 23 september 2016 bij Lush-winkels en op de webshop

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

22 opmerkingen

  1. Leuke collectie weer! De gelijkenis van Monster's Ball met Monsters Inc. viel me ook direct op. Meteen ook de hoofdreden waarom ik deze bruisbal moet hebben :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er een leuke collectie uit. Ben volgende week in Londen en ga er zeker eens naar kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De grote Lush op Oxford Street is echt de moeite. En prijsgewijs kan het ook een meevaller zijn.

      Verwijderen
  3. Reacties
    1. Is weer heel tof gedaan, ik kijk al uit naar de kerstcollectie.

      Verwijderen
  4. Dan zien er weer zalige producten uit ! De boo bath melt ga ik zeker eens uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij kijkt een beetje vies, maar dat is maar aan het oppervlak ;-)

      Verwijderen
  5. Benieuwd naar die Fire Side zeep. Ziet er alvast mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooh wauw, ik moet dringend een voorraad gaan inslaan! Monster's Ball lijkt me heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is 'ie ook! Eerst kleurt het bad roze en dan blauwig en samen is het paars :D

      Verwijderen
  7. Ik voel een tripje Lush langskomen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha! Ik was er gisteren nog, intussen waren ook de kerstproducten toegekomen. Het was er echter enorm druk!

      Verwijderen
  8. Heerlijke producten hé? Vooral Monster's Ball vond ik heerlijk in bad. Fireside Zeep ruikt zó goddelijk ♥ Ik heb inmiddels de rest van de Halloween collectie zelf al aangeschaft, hihi.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yeees, ik vond Monster's Ball ook echt te leuk! Ik ga nog eens terug voor de kerstcollectie :-)

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig