3 oktober 2016

Weekly vlog: Gent, Brussel & veel events!

Weekly vlog

September was vrij druk en dat merk je zeker en vast ook in deze weekly vlog! Daguitstapjes naar Gent en Brussel wisselen de leuke events af. Tussendoor werd er ook hard gewerkt, maar dat is minder vlogbaar :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Mooi gevulde tafel sushi, nice! Drukke week, amai, echt veel events. Maar ik merk dat hier ook wel dat in september ineens alle merken en persbureaus events doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke week hadden jullie!
  De sushi ziet er heerlijk uit.
  Gent is prachtig.
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opnieuw een leuke vlog! Wat vond je van de mesoestetic producten? Ben zelf al een tijdje aan het twijfelen om ze aan te schaffen, maar nog niet helemaal overtuigd! (misschien eerst eens een gelaatsverzorging mee laten doen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ik heb ze enkel wat kunnen testen, eerste indruk is eigenlijk wel goed. De oogcrème die ze op mij smeerde, voelde fris en bevatte een beetje parelmoer voor wat extra éclat. En ik voelde het ook werken, in de zin dat het een opspannend effect had op de huid onder mijn ogen. Ik zou inderdaad eerst eens een gelaatsverzorging doen met de producten, dan heb je al een beter idee!

   Verwijderen
 4. Superleuke vlog! En leuk dat je in Gent was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind jou super mooi met een strakke hoge paardenstaart, moet je vaker doen! En die handtassen...zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci, Peggy! Ik draag regelmatig mijn haar zo, handig ook als ik geen goesting/tijd heb om het te stylen :D Jaa, die handtassen zijn mooi, hè!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig