16 oktober 2016

Weekly vlog: MAC Liptensity, Kiehl's 165 & nieuwe fiets!

Weekly vlog

Anderhalve week in één vlogje gepropt! De events volgen zich nog steeds op, maar we zijn er bijna door. Ik ging naar de voorstelling van MAC Liptensity, bracht twee verschillende Origins maskers aan en vierde de 165e verjaardag van Kiehl's. Ook leuk: mijn nieuwe fiets! Hij zit supercomfortabel en deze zonnige zondag was perfect voor de eerste testrit.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Dankjewel, ik ben er heel erg blij mee! Eindelijk terug een fiets op mijn maat, want de vorige was ik toch een beetje ontgroeid, haha.

   Verwijderen
 2. Inderdaad toch nog altijd goed druk precies! Leuke vlog weer. Love all the kitty shots :-) Wat een lieveke. Dat nieuwe restaurant is precies de moeite. Al moet ik zeggen dat ik echt niet graag mijn eten deel, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja amai, ik ga blij zijn als de maand voorbij is :-)
   Ze is een schatje hoor, alleen soms laat ze haar klauwtjes zien en dan is het opletten, hihi.
   Het was er echt lekker eten! En nee, Stamie doesn't share food either :D

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben er blij mee, met mijn 'volwassen' fiets :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig