2 november 2016

Fashion: shoplog Roermond

Fashion haul

Afgelopen maandag trokken the hubby en ik nog eens richting onze noorderburen voor een rondje outletshoppen. Wat dat betreft, boffen we in onze Limburgse regio best wel, want op een uurtje rijden liggen zowel Maasmechelen Village - met een recent geopende The Cosmetics Company Store aka beauty walhalla! - als Roermond Outlet, met iets meer high end merken als Burberry, Mulberry, Prada en Miu Miu.

Deze keer ging het richting Roermond omdat ik specifiek op zoek was naar mijn verjaardagscadeautje. Toegegeven, ik ben pas eind december jarig, maar een goede voorbereiding is het halve werk, toch?

Fashion haul

Maar laat ik beginnen met mijn eigen aankoopjes! Ik was al een tijdje op zoek naar een jeanshemd - bij voorkeur in een lichte wassing en in een gecentreerd model, met de bedoeling het te stylen met mijn donkere plissé rok van de Zara (zie hier voor een spiegelselfie terwijl ik de rok draag). Jeanshemden vond ik met hopen, maar de ene keer een te donkere wassing, dan weer met gigantische prints en tot slot een te loszittend model - de boyfriend fit zal vast wel heel flatterend zijn op andere lichaamstypes, maar mij maakt het gewoon dik. Bij Levi's spotte ik dit hemd: lichte wassing - check! Tailored fit - check! Outletprijs - check! Een passessie later stond ik aan de kassa en mocht hemdlief mee naar huis. Hoera!

Nu de dagen korter, donkerder en vooral kouder worden, verruil ik mijn zomerse Birkenstock indoor sloefen voor mijn warme Uggs. Mijn vorige paar Ugg sloefen zijn intussen drie jaar oud en hebben hun beste tijd gehad. Ik wilde wel graag een vervangend paar, maar liefst niet aan volle prijs. Bij de Ugg outlet vond ik dit paar fluffy pantoffels in een neutrale kleur inclusief schattig strikje. Comfortabel, warm en met korting, ik was content! De korting bij Ugg is trouwens niet gigantisch, moet ik zeggen. Ik heb ongeveer 30% korting gehad, wat zeker niet slecht is, maar nu ook niet om van omver te vallen.

Prada key holder in Peony Pink

Pièce de résistance: mijn verjaardagcadeautje! Ik wilde al even een sleutelhouder en mijn verjaardag was de perfecte reden om het nuttige (lees: een sleutelhouder) te koppelen aan het aangename (lees: the prettiness that is Prada).

Tot nu toe slingerden mijn sleutels los in de handtas, gewoon aan een sleutelring. Daar is op zich niets mis mee, ware het niet dat losse sleutels wel eens voor krassen kunnen zorgen aan de binnenkant van de handtas en aan andere lederen accessoires zoals portefeuilles. Belangrijker echter, was het feit dat ik soms heel wat tijd verloor met het zóeken naar mijn sleutels! "Waar liggen mijn sleutels? Aaah, ik hoor ze. Ergens aan de linkerkant. Wacht... *grabbel, grabbel* Waar liggen die krengen toch?! Wacht, ik heb ze vast! Ah nee, dat is mijn autosleutel. Grmbl..."

You get the picture. De oplossing en meteen twee vliegen in een klap: een sleutelhouder! Ik had op voorhand mijn kleurenpalet bepaald - niet bijzonder spannend of onvoorspelbaar: nude of roze - maar ik had geen specifieke voorkeur voor het soort leder. De verkoopster schotelde mij een selectie sleutelhouders voor in verscheidene ledersoorten en kleuren roze en ik viel voor deze van Prada in de geweldige kleur Peony Pink. Yeah, dit is hem en ik ben er héél er blij mee! En mijn hubby was uiteraard ook heel tevreden met de korting, hèhè...

't Is een eerder bescheiden haultje (lees: ik kan jullie geen drie zakken vol kleding laten zien) maar voor mij was dit het tripje naar Roermond meer dan waard! Uiteraard is het heel fijn om met korting te kunnen shoppen, maar ook bij outletshoppen probeer ik kritisch te zijn en enkel stukken te kopen die ik echt wil hebben. Het is heel verleidelijk om te kopen omdat er nu eenmaal korting is, maar een miskoop met korting blijft nog steeds een miskoop. Hebben jullie Roermond al eens bezocht?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Alle aankopen werden volledig zelf betaald. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

20 opmerkingen

 1. Oh, die sleutelhouder is keimooi. Die sloefen zien er zo warm uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Amai niet, ze zijn echt goed warm, ook zonder sokken.

   Verwijderen
 2. Haha, dat zoeken naar je sleutels in de handtas is héél herkenbaar :-) Mooie aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hè?! :D Maar dat is echt heel anders met zo'n sleutelhouder. Handig ding!

   Verwijderen
 3. Ik ben er nog niet geweest, maar zo te horen is het er wel is de moeite om er naartoe te gaan :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik woon zelf ook in Limburg, op een half uurtje van Maasmechelen Village en een uurtje van Roermond. Beide al vaak bezocht en steeds weer leuk om er spullen te shoppen. Ik ben zondag nog naar Maasmechelen geweest voor de Cosmetic Company store, echt super! In Roermond ben ik altijd enthousiast over de Mulberry winkel. Helaas heb ik er wel nog niets kunnen kopen, maar dat is wel mijn droom :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, nog dichter dan! Ik ben nog niet bij MM Village geraakt, maar als ik nog eens serum of dagcrème nodig heb, spring ik in mijn auto :D

   Verwijderen
 5. Oh yes, you saved the best for last, nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Jaaa, supercomfy! Het is dat het niet zo fashionable is om ermee naar buiten te gaan... ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig