30 januari 2017

Rodial Dragon's Blood Eye Masks

Rodial Dragon's Blood Eye Masks

Sheet masks, heerlijk vind ik ze! Vorig jaar hadden de sheet masks of tissuemaskers een soort van algemene doorbraak en tegenwoordig kan je ze vrij gemakkelijk bij ons in de drogisterij vinden, zoals dit Garnier Hydra Bomb Tissue Mask.

Tissuemaskers zijn ideaal om je huid een echte boost te geven: het serum waarmee ze zijn doordrenkt, wordt geweldig goed opgenomen door de huid en heeft een superhydraterend en plumpend effect.

Ik was dan ook bijzonder nieuwsgierig naar de Rodial Dragon's Blood Eye Masks en kocht een doosje met 8 individueel verpakte zakjes - mijn oogcontouren kunnen namelijk wel wat extra pampering gebruiken. Wéér in zo'n handige monodosis, dus perfect om mee te nemen op het vliegtuig!

In elk zakje zitten twee druppelvormige maskers die onder de ogen passen. Ze zijn gemaakt van biocellulose, een dun en afbreekbaar materiaal dat heel goed aan de huid hecht en ook aanvoelt als een tweede huid. Door het productieproces zijn de maskers niet altijd even dik - in hetzelfde pak kan het ene masker soms wat dikker zijn dan het andere. Biocellulose wordt namelijk 'geoogst' uit bacteriën en is met zijn hele lange, fijne vezels in staat om tot zo'n 100 keer het eigen gewicht in vocht te dragen en dat ook af te geven aan het huidoppervlak waar het op ligt. En dat merk je ook echt als je deze Dragon's Blood Eye Masks gebruikt: na een half uurtje zijn de maskertjes volledig droog en is alle goodness door de huid opgenomen.

Het serum waarmee de maskers zijn doordrenkt, bevat onder meer drakenbloed (hars uit een boomsoort), hyaluronzuur en arnica. Deze ingrediënten zorgen voor een hydraterend, gladmakend en plumpend effect en verminderen zwellingen en donkere kringen. Het is geen definitief resultaat, maar ik gebruik deze Dragon's Blood Eye Masks graag voor een belangrijke meeting of een feestje. Mijn oogcontouren zien er namelijk meteen wat frisser en minder vermoeid uit en mijn concealer lijkt achteraf ook net wat beter zijn best te doen.

Doen: de royale hoeveelheid serum dat in het zakje achterblijft op de eye masks smeren nadat je ze hebt aangebracht - alles opgebruiken tot de laatste druppel, dat zeg ik.

Rodial Dragon's Blood Eye Masks - 8 x 15 ml voor € 31,20 bij Ici Paris XL

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

  1. Ik heb ze ook al getest en was er tevreden over. Nu zou ik ze zeker kunnen gebruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat snap ik ;-) Misschien een treat voor jezelf als kersverse mama?

      Verwijderen
  2. Wat een fijne review!
    Dit merk ken ik niet maar er zijn veel beautylovers die van dit merk houden....

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit zou ik zeker ook wel kunnen gebruiken! Zo'n oogmaskers vind ik altijd zalig

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn echt fijn - en met een kortingsactie is dat altijd de moeite.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig