1 februari 2017

Glamglow Dreamduo

Glamglow Dreamduo Overnight Transforming Treatment

Na mijn eerdere positieve ervaringen met het Glamglow YouthMud masker en de gelijknamige cleanser, het SuperMud masker en de BrightMud Eye Masks, was het een evidentie dat ik ook hun nieuwste product aan een test wilde onderwerpen.

Een Overnight Transforming Treatment? Graag! Het Glamglow Dreamduo masker is eigenlijk een tweestaps nachtbehandeling - in ware Hollywood stijl verpakt in een verblindend holografisch doosje met daarin een spiegelende, zilverkleurige pot met zwarte belettering. Een beetje gimmicky, misschien, om twee stappen te voorzien terwijl het ook in een en dezelfde crème had kunnen zitten, maar dat is ook net wat mij aantrekt in het merk.

Glamglow Dreamduo belooft je in de ochtend make-up ready wakker te laten worden - na een nachtje straalt je huid meer éclat uit en heeft de hydratatie gezorgd voor een gladde en geplumpte huid.

Glamglow Dreamduo Overnight Transforming Treatment

De twee stappen worden van elkaar gescheiden door een S-vorm en de vormgeving en kleur doen mij denken aan het yin-yangsymbool. Het Dreamserum (links) is de eerste stap: dit parelmoerkleurig gelserum breng je als eerste aan op een gereinigde huid en laat je een half minuutje intrekken. Het serum bevat best wat antioxidanten (groene thee, komkommer, gerst, pompelmoes, framboos, bosbes, cranberry, lychee, ...) die de schade van externe stressfactoren pogen te neutraliseren en een barrière vormen tegen vrije radicalen die zorgen voor lijntjes, vlekjes en een verlies aan stevigheid in de huid. Een shot groene koffie geeft je huid een energieboost.

Dreamseal (rechts) is de tweede stap: deze grijzige gelbalsem is ietsje dikker, maar smeert vrij gemakkelijk en - niet onbelangrijk - transparant over de huid. Het is ietsje meer voedend en vochtinbrengend, met glycerine en hyaluronzuur en groene algen en geeft je huid een twee shot groene koffie en antioxidanten (ditmaal groene thee, mandarijn, komkommer, gerst, gojibes, gerst, pompelmoes, bosbes, cranberry, lychee, framboos, ...).

Glamglow Dreamduo ruikt best sterk, ook op de huid - de geur is zoetig, fruitachtig, maar wel lekker. Hoewel parfum helemaal achteraan de ingrediëntenlijst bengelt, zal het voor sommigen een irriterende factor zijn. Voor het plumpend effect rekent Dreamduo ook wel op enkele siliconen - dat maakt de huid meteen een stukje gladder en egaler, maar ook hier: niet ieders meug.

Voor mijn gemengde huid vervangt Dreamduo op de avonden dat ik het gebruik, de rest van mijn verzorging. Ik hoef geen extra crème meer te smeren en dat maakt het - ondanks zijn tweestappensysteem - toch weer een stukje eenvoudiger. Ook fijn: je hebt er eigenlijk vrij weinig van nodig. Anderzijds doet Dreamduo het ook goed op een drogere huid en worden droge plekjes verzacht en gehydrateerd. Het voedende aspect merk ik vrijwel onmiddellijk op en dat werkt ook een hele nacht door. Hélemaal make-up ready word ik dan wel niet wakker (zo spectaculair is het resultaat helaas niet - ik heb mijn ochtendroutine toch nog nodig!), mijn huid ziet er 's morgens wel goed gehydrateerd en uitgerust uit.

Glamglow Dreamduo Overnight Transforming Treatment - 2 x 20 ml voor € 50,00 bij Ici Paris XL

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Hoe lang laat je de 2de stap in werken? Werkt het zo wat als een "overnight" masker?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt me benieuwd gemaakt. Wil het ook wel eens uittesten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier was ik benieuwd naar, klinkt fijn! Binnenkort mijn eerste GlamGlow aankoop eens doen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ze hebben zoveel leuks, maar een van de maskers als je eerste aankoop lijkt me wel een goede stap.

   Verwijderen
 4. Speciaal concept, vind 't wel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig