16 januari 2017

Snelle tip: L'Occitane winter sale

L'Occitane Joyeuses Fêtes

Ook verlekkerd op de producten en limited edtitions van L'Occitane? Dan heb ik een tip voor je: check zeker eens hun (online) solden!

Ik liet in mijn beauty for Christmas filmpje al enkele producten zien, waaronder de Joyeuses Fêtes handcrème. Joyeuses Fêtes is een beetje een atypische kerstcollectie, althans wat de geur betreft. Geen warme of kruidige wintergeur, maar een eerder frisse, ietwat bloemige lijn met de geur van groene thee, jasmijn en kamperfoelie.

L'Occitane Joyeuses Fêtes

Net daarom ook fijn om wat langer te gebruiken dan enkel tijdens putteke winter - en des te fijner dat je deze Joyeuses Fêtes producten nu in de solden vindt ;-) Online spot ik enkel de douchegel, handcrème en lipbalsem, maar misschien ligt er in de winkels wel een ruimer assortiment.

Zowel de handcrème als de lipbalsem bevatten karitéboter, de bodycrème vreemd genoeg niet. Verwacht je aan lichte, luchtige smeersels die goed hydrateren, misschien net dat extra beetje missen voor de zeer droge winterhuid, doch prima werken als het terug wat minder koud is.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig