16 januari 2017

New in: Monica Vinader

Monica Vinader

Wat gebeurt er als je verjaart op de allerlaatste dag van het jaar? Dan koop je jezelf je Sinterklaas-, kerst- én verjaardagscadeau in een en dezelfde maand!

Monica Vinader Signature Petite Thin Bangle

From me to me: Monica Vinader Signature Petite Thin Bangle in zilver en rose gold. Yes, baby! Ik zag ze een hele tijd geleden ergens op Instagram en wat volgde, was een gevalletje coup de foudre.

En ja, dan is het ook meteen voor echt. Ik kreeg ze niet uit mijn hoofd, plaatste ze op mijn vision board en op zo goed als elke kerst- en verjaardagswishlist vroeg ik om een bijdrage. These babies would be mine! Nu koop ik niet zo heel vaak juwelen en investeer ik graag in de stukken die ik wil, zodat ze een leven lang meegaan. Daarbij kijk ik niet zozeer naar wat trendy of 'in de mode' is, wel naar wat mij aanspreekt - buikgevoel, zeg maar. Voor mijn ringen houd ik van de organische vormen van Christa Reniers, voor mijn armbanden ben ik een stacking girl, die graag meerdere armbanden tegelijkertijd draagt, en dan liefst nog in verschillende materialen.

Monica Vinader

Geheel gepast plaatste ik mijn bestelling op mijn verjaardag (geen zo'n veelzeggende gelukkige verjaardag als jezelf trakteren op je geboortedag, ha!), kreeg snel mijn besteloverzicht met een link naar de track & trace en vier werkdagen later werd het pakketje netjes afgeleverd.

Alles zat heel erg goed verpakt, met als kers op de taart de individuele gift box. Elk juweel zit in een eigen gift box, beschermd door een fluwelen zakje. Superhandig om je juwelen thuis te bewaren of nadien mee te reizen. Met vlag en wimpel geslaagd, Monica!

Monica Vinader Signature Petite Thin Bangle

De Signature Bangle is er in verschillende uitvoeringen en materialen. Ik koos voor de Thin Bangle, maar er is ook de Bangle en Wide Bangle, bredere uitvoeringen dus. Heel stoer, maar aangezien ik graag meerdere armbanden tegelijk draag, vond ik de dunne variant het beste in het geheel passen.

Qua maat werkt Monica Vinader met standaard en petite. Op haar website staat een heel handige bangle size guide die ik ook heb gebruikt om mijn maat te bepalen. Ik had geen lintmeter in huis, dus heb ik een strookje papier om mijn pols gewikkeld, gemarkeerd en dan met de lat gemeten. Creatief shoppen, heet dat ;-)

Ik heb vrij smalle polsen en voor mij mochten de armbanden knus rond de pols zitten, dus werd het maatje petite. En dat past absoluut perfect! Ik moest even zoeken hoe ik de Signature Bangle met een hand zou kunnen openen en sluiten, maar op zich was ik er wel snel mee weg. De sluiting zit vrij strak en daar ben ik blij om, want ik zou ze niet graag onderweg verliezen!

Moet ik nog zeggen dat ik hier erg blij mee ben? Ik draag ze dagelijks en elke morgen doe ik ze als een happy hippo om mijn pols. Oké, oké, ik zit er ook meerdere keren per dag liefkozend naar te staren, maar dat is tussen ons gezegd en gezwegen, toch?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig