26 februari 2017

The Ritual of Cleopatra: Serene make-uplook by Rituals

Rituals make-up

We kennen Rituals voornamelijk als toppertje in het body & home departement, maar eigenlijk is het een one-stop-shop voor all things beauty, dus ook make-up! In ware Rituals stijl is er The Ritual of Cleopatra: make-up om je eigen stijl te ontwikkelen, al krijg je van Rituals ter inspiratie maar liefst zes looks cadeau. Ik werd uitgedaagd om mij de Serene look - fris en vrouwelijk - eigen te maken: challenge accepted!

Rituals make-up
Rituals Duo Eyeshadow in Gold & Dark Brown / Rituals Eye Pencil in Bronze Taupe / Rituals Eye Pencil in Black

Rituals Serene make-up look

Rituals Serene make-up look

De Serene look begint met de eyeliner. De Rituals Eye Pencils zijn handige twist-up potloodjes met een ingebouwd slijpertje en smudger. Voor deze look kan je werken met Black en Bronze Taupe - beiden creamy en diep gepigmenteerd! Black bracht ik aan op de bovenste wimperrand, Bronze Taupe op de onderste. Als je een zwarte eyeliner wat te hard vindt, kan je ook alleen Bronze Taupe gebruiken - wat een prachtkleur is me dat!

Ik vond trouwens nog een videotutorial van deze look op het YouTube-kanaal van Rituals. Ik heb de eyeliner ietsje dikker en dramatischer aangebracht en uitgeblend, maar je kan de Serene look dus volledig customizen en ook wat minder smokey gaan.

Rituals make-up

Rituals Serene make-up look

Rituals Serene make-up look

Het paletje dat bij de Serene look hoort, is het Duo Eyeshadow in Gold & Dark Brown. De twee kleuren zijn te mixen en matchen en werken zowel op kantoor als in het weekend. Twee kleuren voor een volledige look: zeker door de week (lees: 's morgens vroeg) is dat een absoluut pluspunt! De pigmentatie van het duo oogschaduwpaletje is absoluut te pruimen en blenden gaat supergemakkelijk. In deze look gaat Dark Brown over het Eye Pencil in Black en in de arcadeboog, zodat je een soort van kader kan creƫren. Met Gold kan je dan het bewegend ooglid oplichten en de eyeliner wat zachter maken. Enkele laagjes mascara zijn een must om de look af te werken en tot een geheel te maken.

Rituals Sunglow in Peach
Rituals Sunglow in Peach

Rituals Serene make-up look

Na dat beetje smokey drama op de ogen, brengt een fris blosje op de wangen de make-up terug in evenwicht. De Rituals Sunglow in Peach bestaat uit vijf verschillende kleuren die je met een grote blushkwast kan mengen tot een glanzende, perzikkleurige blush. Met een kleinere kwast kan je de kleuren ook apart als oogschaduw inzetten, zo werkt de middelste kleur erg goed als highlighter!

Rituals make-up

Rituals make-up
Rituals Lipshine in Candy Pink / Lipstick in Coral Pink / Lip Gloss in Pink Peach

Rituals Lipstick in Pink Coral

Rituals Lip Gloss in Pink Peach

Met de lippen krijgt de Serene look een echte pop of colour. De Lipshine in Candy Pink en Lip Gloss is een eerste en subtielere variant, omdat de Lipshine een verzorgende, meer transparante balsem is. Evenzeer krijgen je lippen een frisse kleur, maar het is geen dekkende lipstick. De Lipstick in Pink Coral is dat wel en geeft direct heel wat van zijn kleur en creamy goodness af. De houdbaarheid is top - en na ettelijke uren blijft er een uiteindelijk een lipstain achter. Een laagje Lip Gloss in Pink Peach maakt de look af en geeft een beetje glossy frisheid. Dit is wel het soort gloss dat mij kan bekoren: mooi glanzend, een beetje sticky zodat het niet over de randjes kruipt, een handige sponsapplicator en een lekker geurtje.

Rituals Serene make-up look

De look in z'n geheel! Draagbare smokey eyes, frisse blosjes op de wangen en een snoeperig kleurtje op de lippen. Ik kan de Serene look zeker appreciƫren, met slechts enkele producten ben je helemaal gesteld, de applicatie is vrij gemakkelijk en aan de intensiteit kan naar eigen gelieven worden aangepast. Wat vinden jullie ervan?

Rituals Eye Pencil in Black en Bronze Taupe - € 9,50
Rituals Duo Eyeshadow in Gold & Dark Brown - € 19,50
Rituals Sunglow Peach - € 25,00
Rituals Lipshine in Candy Pink - € 15,00
Rituals Lipstick in Pink Coral - € 16,00
Rituals Lip Gloss in Pink Peach - € 12,50

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik ben hier super blij mee, vind het een hele mooie box!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Mooie make-up en zorgt gewoon voor een mooie look.

   Verwijderen
 2. Mooie look, staat je super, en vooral de lipstick past heel erg mooi bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig