23 maart 2017

His and hers: s.Oliver eau de toilette

s.Oliver eau de toilette

Wie zin heeft in een rondje matchy-matchy, kan zijn gading vinden bij de geuren van s.Oliver: het duo For Her en For Him deelt het uiterlijk, de opbouw en de drang naar everyday elegance, die je samen kan ervaren met je liefste.

De eau de toilette s.Oliver For Her zit in strak doch schattig flesje: lieflijk rosé goud, een roze strikje en retro verticale lijntjes op de flacon. Herkenbaar? Absoluut, het heeft iets weg van de Chloé parfums, maar dan wel on a budget!

Ook de samenstelling geeft diezelfde vibe: For Her combineert iets lieflijks met iets elegants en doet dat met een bloemrijke compositie. Op mijn huid opent hij vrij fris, om dan over te gaan naar een meer bloemig hart en later een ietwat fluwelige finish. Voor een eau de toilette doet 'ie het zeker niet slecht, maar na enkele luttele uurtjes moet ik nog een keertje bijsprayen - al is zoiets zeker ook wel afhankelijk van de specifieke, huideigen chemie.

Top: roze peper, bergamot, lychee
Hart: Turkse roos, pioen, magnolia
Basis: iris, muskus, amber

Tegenhanger s.Oliver For Him, is eveneens een eau de toilette en neemt de strakke vierkante vorm van de For Her-flacon over. Het roze wordt ingeruild voor een donkergrijs palet, om zo de mannelijke no-nonsense elegantie te accentueren. Ook For Him maakt gebruik van een frisse opener, een bloemig hart en een iets warmere basis. Een beetje een 'typische' mannengeur, maar daarom niet minder lekker.

Top: zwarte thee, appel, rode peper
Hart: rozemarijn, geranium, violet
Basis: tonkabonen, mos, musk

Ik kan dit s.Oliver duo zeker wel smaken. De budgetvriendelijke parfums weten zich toch erg stijlvol te verpakken, zodat je een high end gevoel krijgt voor een fijne prijs. De geuren zelf zijn niet erg spannend of uniek, maar vallen volgens mij bij een breed publiek in de smaak en zijn daar perfect op afgestemd met een heel toegankelijke compositie die resulteert in een draagbare geur. For Her is voor mij zonder meer een prima everyday geurtje!

s.Oliver For Her eau de toilette - 30 ml voor € 21,90
s.Oliver For Him eau de toilette - 50 ml voor € 31,50
Exclusief bij Di

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. De geuren lijken me heerlijk, en het prijskaartje valt me ook alles mee! Prachtige flacons ook... ♥

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig