23 april 2017

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Elk jaar is het steeds weer uitkijken naar de Rituals seizoenscollecties: in de zomer en winter wordt de vaste collectie aangevuld met een limited edition, waarvan de geur helemaal past bij het desbetreffende seizoen. Na de warme, kruidige winterse Ritual of Light, wordt de zomer een en al kleur rond het thema 'Express Your Soul'!

Life is a work of art and your daily rituals are the colours that make up the painting of your life. We asked MadC to use her artistic passion and express her soul for Rituals.
Rituals Express Your Soul

Deze Summer limited edition springt meteen in het oog door de kleurrijke tekeningen op de verpakkingen. Op dat vlak vormt de Express Your Soul collectie toch een beetje een stijlbreuk met de homogeen gekleurde verpakkingen die we van Rituals gewend zijn. De artistieke prints zijn van de hand van Duitse street artist MadC, die zich volledig liet inspireren door het frisse aroma van Express Your Soul, een blend van verkwikkende verbena en de bloemige citrusgeur van petitgrain.

Het geheel is erg fris en zomers: ik ruik een boomgaard in bloei in het zuiden van Frankrijk, midden in de zomer en de geur van zongerijpte citrusvruchten, gevolgd door een meer bloemige basis. Enerzijds krijg ik er een zen gevoel van in mijn hoofd, anderzijds pompt Express Your Soul mijn lijf vol energie, heerlijk! Het is misschien een beetje een 'typische' frisse zomergeur, maar o zo lekker.

Rituals Express Your Soul

Naar goede gewoonte zijn er ook bij deze collectie héél wat heerlijke producten te vinden, te beginnen met ons aller favoriet, de Express Your Soul Shower Foam. Héérlijk vind ik ze, de Rituals shower foams. Ze weten met hun rijk schuim mijn douchebeurten altijd een gevoel van weelde en luxe te geven en dat voor een fijne prijs.

Ook bejubel ik regelmatig de Rituals scrubs, en dat is met deze Express Your Soul Sugar Body Scrub niet anders. De mengeling van suiker en olie bezorgt je een deugddoende én hydraterende scrubbeurt. Tip: meng vooraf alles eens goed door in de pot, zodat je een goede suiker-olieverhouding krijgt, want de olie heeft de neiging om naar boven te drijven waardoor de suiker onderaan droger wordt.

Op het eerste zicht ziet de Express Your Soul Shimmering Body Cream er vrij dik uit, maar van zodra je er met je vingers in gaat, merk je hoe licht en luchtig de body cream eigenlijk wel is. De shimmer is subtiel aanwezig en geeft je huid een beetje extra glow.

Met de Express Your Soul Inspiring Bed & Body Mist betrek je zowel je lichaam als je huis. De spray bevat geen alcohol en is dus zowel een body spray die geschikt is voor de gevoelige huid als een bed mist die veilig is voor alle soorten textiel. Ik spray zo'n mist graag als een soort van room spray, net na de wekelijkse huishoudelijke klusjes. Dat geeft het huis nog een beetje extra frisheid en benadrukt als het werk dat ik er vlak voordien in stak, haha.

Om het helemaal af te maken is er ook een assorti schetsboek om al je dromen, wensen en ideeën in vast te leggen - perfect voor de BuJo oftewel bullet journal trend! - en een heerlijk frisse Refreshing Herbal Iced Tea die je koud kan laten trekken als frisse dorstlesser, maar ook perfect werkt als warme thee.

Rituals Express Your Soul
Shower Foam - 200 ml voor € 8,50
Sugar Body Scrub - 375 g voor €19,50
Shimmering Body Cream - 200 ml voor € 17,50
Inspiring Bed & Body Mist - 50 ml voor € 16,50
Refreshing Herbal Iced Tea - € 4,50
Sketch Book - € 12,50

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

14 opmerkingen

  1. Prachtige producten en nu ben ik hier zelf ook zo benieuwd naar...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke producten en echt eens een totaal andere geur. Ik waande mij ook meteen in Zuid-Frankrijk toen ik de geur rook. Instant congé-gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben heel benieuwd naar de geur. De verpakkingen zien heel leuk uit met die zomerse kleurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. deze lijn klinkt echt wel super lekker eigenlijk!

    liefs
    Karlien
    Polished Cats

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh die shower foams zijn zo heerlijk! Benieuwd naar de geur van deze lijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, hè, ik vind ze altijd fijn. Ik gebruik dat ook ineens als scheerschuim, haha.

      Verwijderen
  6. Een waardige opvolger van Karma die ik heerlijk vond vorig jaar. Maar waarvan een aantal goodies ook dit jaar te koop zijn in de zonlijn. Joepie.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ben verkocht aan dees produkt ook goed voor huitiritatie

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig