29 mei 2017

InstaLoves: mei 2017


Hoe mooi is dit?! We zochten tijdens een van de warme dagen verkoeling en bezochten de Japanse Tuin in Hasselt. Daar waren ze in volle voorbereiding voor een bonsaitentoonstelling. Ik had nog nooit gehoord van deze bloeiende azalea bonsaiboompjes, maar ik was meteen verkocht!Ik profiteerde ook volop van de zon, al leverde mij dat geen kleurtje op. Smeren, smeren, smeren! Het ideale moment om zonnebescherming en aftersunproducten te testen...


Een weekendje alleen thuis zette ik in met een bezoekje aan de lokale frituur en een avond voor de TV.


Ik had een productief uurtje met mijn make-up stash met een heuse swatchparty. Chanel Sable Rose was me toch wat te rood van ondertoon en heeft het niet gehaald, de andere bronzers mochten blijven.


Ik zei het ook al in dit filmpje: ik heb een heuse liefdesaffaire met mijn kleine(re) paletjes. Gemakkelijk te combineren en gemakkelijk mee te nemen. En het doet altijd deugd om her en der al een duidelijke 'pan' te zien verschijnen!


Er was een promo in het Kruidvat, dus kocht ik enkele Got2Be producten: de ultrafelroze flacon uiterst links is mijn favoriete drogisterijhaarspray (zorgt voor veel volume en ruikt lekker), de Volumaniac-lijn is volledig nieuw, maar klonk veelbelovend en mocht daarom ook mee naar huis.


Voor de verjaardag van mijn hubby toverde ik dit dessert op tafel: chocolate olive cake van Nigella Lawson met een ovengebakken appel. Lekker, maar een bommetje!


Ik kreeg een pakketje binnen met toch wel de mooiste kunstnagels die ik tot dan toe had gezien. Elegant Touch heeft dat niet slecht gedaan! Ik heb ze zelf uitgetest dus binnenkort kan je een review verwachten.Op uitnodiging van OGX en Sleek bezocht ik een mooie loft in Antwerpen waar alle producten stonden uitgestald. Bij OGX behoren de producten met Marokkaanse arganolie tot de bestsellers en Sleek kennen we van de betaalbare maar gepigmenteerde oogschaduwpaletjes en prachtige highlighterpaletten. Zowel OGX als Sleek zijn te koop bij Di!


Voor het tweede event van de maand bezocht ik een beautyblender masterclass - meer hierover in mijn volgende weekly vlog!


Voor moederdag gingen we uit eten en onze tafel stond - uiteraard - weer vol met voorgerechtjes!


Ik houd van make-up en wat het voor mij kan doen, dat bewijst deze voor en na eens temeer! Klik zeker eens door naar de volledige blogpost over the power of makeup.


Al draai ik er mijn hand niet voor om om in vlogs en ook op foto's mijn barenaked face te laten zien. In dit specifieke geval zelfs mijn zweterige gezicht, vlak na een workout. Mijn conditie is niet supergoed, dus ik heb altijd het gevoel dat ik meer zweet dan gemiddeld, maar niets dat een douche en een goede deo niet kan oplossen ;-)


Ik weet dat het niet ieders favoriet is, maar ik ben dól op het warme weer. Maria Galland stuurde enkele zeer gepaste productjes mijn kant op: een pakketje met zonnecrème en aftersun en een limited edition blush stick.Een 'beetje' te vroeg op mijn afspraak, maar dat was helemaal niet erg. Zo kon ik nog even in het zonnetje blijven zitten, heerlijk! Hier zie je mijn matchy matchy outfit - 50 shades of pink, zeg maar.


Twee uur later hobbelde ik naar het event in kwestie. Bij St. Vincent's in Antwerpen had Dove de locatie volledig benut voor de voorstelling van de vernieuwde formules van hun deo's. Een kwart van de formule bestaat nu uit hydraterende verzorging, wat lief is voor je oksels.


Marktbezoek! Ik geraak door het jaar nooit op de wekelijkse markt, dus ik profiteer graag van een verlengd weekend om er eens rond te neuzen, zeker als het zo mooi weer is. Bij de bloemenkraam kocht ik twee bosjes pioenrozen, pretty!


Mooi weer staat gelijk aan ijsjes eten. Bij 't Flensje hebben ze superlekker homemade ijs, een dikke aanrader!


Mooi weer staat ook gelijk aan een uitgetelde Tigra die wanhopig verkoeling zocht, ocharme.'t Is eens iets anders dan een little black dress...


Verfrissende chocomelk, het kan! Ik probeerde deze Chilly Choc bij Coffee Café, lekker én verkoelend.

Fijne week!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Dat jurkje van chocolade.. zo leuk! en wauw goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoveel leuks alweer!! En de Japanse Tuin wil ik dolgraag eens bezoeken, jammer dat het toch eindje weg is voor ons...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker de moeite! En je kan het altijd combineren met een dagje Hasselt - altijd welkom ;-)

   Verwijderen
 3. Ik ben ook nog nooit bij de Japanse tuin geweest. Toch maar eens een keertje doen. Voorts vind ik warm weer fijn, maar nu mijn zwangerschap op het einde gaat hoef ik geen 30 graden. Mijn voetjes zien al meer dan genoeg af, laat staan met dit warme weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het bezoeken waard! Oh ja, ik snap dat het voor jou nu even te warm is - nog even doorbijten, je bent er bijna!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig