1 mei 2017

Kneipp Beauty Geheim body crème

Kneipp Beauty Geheim body crème

Dit potje heerlijkheid zorgt voor het gevoel van een luxe wellness spa, maar dan voor beautylovers on a budget. Kneipp Beauty Geheim body crème maakt deel uit van het gamma Beauty Geheim - producten die gericht zijn op het verzorgen, voeden en hydrateren van de huid.

Kneipp selecteerde hiervoor vier natuurlijke oliën, rijk aan antioxidanten en mineralen: arganolie geeft je huid een verhoogde weerstand en meer zachtheid en glans; marula-olie helpt met het natuurlijke herstel; wonderboomolie draagt bij tot een gezonde huid met een stralende teint en olijfolie geeft je huid een gezonde huidbalans en gaat huidveroudering tegen.

Het Beauty Geheim-gamma bestond voorheen al uit een doucheolie, badolie, huidolie en een sugar & oil body scrub. De body crème is de nieuwste telg en is exact wat je nodig hebt voor een gehydrateerde en gevoede huid.

Kneipp Beauty Geheim body crème

Kneipp Beauty Geheim body crème

Ik vind een body crème gemakkelijker werken dan een huidolie: hoewel het een dikkere, romige structuur heeft dan pakweg een body lotion, trekt het op mijn huid sneller in dan een huidolie en is de body crème mijn eerste keuze voor in de ochtend - ik moet me daarna wel een beetje in mijn broek wurmen, maar dat valt al bij al wel mee, haha.

En de geur is werkelijk héér-lijk. De Beauty Geheim body crème staat voor een luxueuze, sensoriële ervaring voor iedereen die zijn huid wil verwennen - dit kan met gemak naast mijn high end goodies staan, zo lekker is en voelt het! Bovendien is het ook een zeer clean verwenmoment: Kneipp vervaardigt zijn producten zonder paraffine, siliconen, minerale oliën, kleurstoffen en conserveermiddelen en wordt dus zeer goed verdragen door zowat elke huid. Aanrader!

Kneipp Beauty Geheim body crème - 200 ml voor € 9,99

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

9 opmerkingen

  1. wat een mooie foto's heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit likt me een fijne bodycreme alleen kneipp is helaas niet dierproefvrij

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat ze wel goed op weg zijn, als ik dit lees: https://www.kneipp.com/be_nl/over-kneipp/hoe-we-werken/nachgefragt/tierversuche/
      Dus dat is misschien wel fijn om weten!

      Verwijderen
  3. Dit lijkt mij echt een heerlijk product!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heb nog altijd niets van deze lijn getest. Deze body creme klinkt zalig. Ben heel benieuwd naar de geur

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hier ben ik nu zo benieuwd naar want ik hou van rijke body crémes met oliën die de huid goed hydrateren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig