14 mei 2017

The power of makeup: mijn make-up look van a tot z

Makeup look a tot z

Laatst kreeg ik een verzoekje in mijn mailbox - of ik eens een make-up tutorial wilde maken. Et voilà, in deze video tref je mij in de badkamer, achter mijn happy place aka make-uptafel.

Dit is mijn volledige beauty routine, van a tot z! Ik ga in op wat ik doe, welke producten ik gebruik en ik steek er her en der wat gebruikstips tussen. Voel je vrij om de routine aan te passen aan je eigen voorkeuren: niet iedereen is fan van de full face make-up - maar ik wel. Ik vind het heerlijk om hiermee bezig te zijn, verschillende producten te kunnen combineren en dan het eindresultaat samen te zien komen. Dit is echter niet voor iedereen een noodzaak. Skip dus gerust de ooglidprimer als je daar zelf geen behoefte aan hebt en doe vooral je eigen goesting. You do you, boo!


The power of makeup

Nog even een voor en na, oftewel het bewijs van the power of makeup. Niet dat we ons niet mooi mogen voelen zonder, maar een beetje licht en schaduw op de juiste plaatsen kan toch wel een heel verschil maken. Dat, en ik speel gewoon ook heel graag met make-up.

Fijne week, geniet van de komende zon én vergeet die SPF niet! x

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. Sandrine christiaens14 mei 2017 om 23:14

  Echt whaw. Je bent mooi zonder make-up maar met make up worden je ogen zo mooi gelift. Heb ook overhangende oogleden en zal dat ook eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn erg mooie woorden, Sandrine! Zeker proberen, voor mij werkt het!

   Verwijderen
 2. Prachtige kleuren heb je gebruikt, helemaal mijn ding deze look :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke video met fijne producten!

  Ik las dat je vaak de EL Double Wear gebruikt. Ik heb mij deze ook aangeschaft (lange dagen en geen zin om foundation bij te werken).

  Oh en ik wou dat ik er zonder make-up ook zo mooi uitzag :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci, Veerle, voor de mooie complimenten!
   Double Wear is inderdaad mijn favoriet - als je lange dagen doet, is dit de ideale foundation. Ik neem nooit extra make-up mee in de handtas, net omdat het toch een hele dag goed blijft zitten.

   Verwijderen
 4. Superleuke video, tof om zo echt je volledige route te zien. Ik ben wel benieuwd geworden naar de touche éclat foundation en de Bourjois concealer, ga ik zeker eens voor kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bijzonder om het zo te zien he! wat gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look ! Bij mij is het ook een serieuze transformatie. Mocht ik toekomen op het werk zonder make-up, niemand herkent mij :p !

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig