16 mei 2017

Nivea Body Oil in Lotion & Creme Oil Pearls

Nivea Body Oil in Lotion

Wat betreft douche & body, ben ik tegenwoordig een beetje op een budgetkick. Na mijn geslaagde match met Kneipp van enkele weken geleden, smeerde ik volop de nieuwe Nivea Body Oil in Lotion bodymilks!

Fijn aan deze formule: het combineert de intense verzorging van olie met de lichte textuur van een bodymilk. Top, want dan hoef je niet per se te wachten tot de olie ein-de-lijk is ingetrokken, maar krijg je alsnog een hydraterende verzorging die zo'n 24 uur aanhoudt, maar dan met een plus.

Die plus is dan een geïntegreerde olieverzorging - geeft mijn huid een soort van lichte glow! - met een lekker geurtje. Voor de Oil in Lotion deed Nivea aan 'geur pairing' en creëerde zo drie bloemenparfums:
  • Cherry Blossom & Jojoba Oil: de zachte geur van kersenbloesems en iris worden versterkt door een frisse en energetische cocktail van rood fruit, bergamot en amandelbloesem en vormt de basis van de kalmerende en versoepelende eigenschappen van jojoba-olie;
  • Cacao & Macadamia Oil: mijn persoonlijke favoriet! Deze heeft een warme, zwoele geurbasis (cacao, caramel, amandel), op een bedje van rozen, lelie, orchidee, heliotroop, sandelhout en muskus, omwikkeld met beschermende macadamia-olie - ideaal om even weg te dromen en alle stress te laten varen;
  • Rose & Argan Oil: de meest bloemige van de drie, met een sterk overheersende rozengeur met toetsen van amber, mandarijn, musk, bergamot, meiklokjes, ylang ylang en sandelhout, geflankeerd door de verzorgende eigenschappen van arganolie.

Nivea Shower Creme & Oil Pearls

Net als de bodymilks, zijn ook de Nivea Shower Creme & Oil Pearls doucheproducten met een plus, oftewel drie verschillende zintuiglijke parfums met een olieverzorging.

De basis is telkens dezelfde: een rijke, parelmoerkleurige douchecrème die lichtjes schuimt en werd verrijkt met arganolie en zichtbare goudgele parels van natuurlijke zonnebloemolie, met andere woorden: een degelijke reiniging met een beetje verzorging in een. Je hebt nadien nog een bodylotion nodig, want er zit niet genoeg olie in de douchecrème om écht een verzorgend laagje achter te laten, maar dat lag ook niet binnen mijn verwachtingen. Qua parfum kan je kiezen tussen de bloemige lotus, kersenbloesem of het meer kruidige ylang ylang. Fijn voor wie matchy-matchy wil gaan - kersenbloesem in de douchecrème én kersenbloesem in de body lotion! - maar ook voor wie graag de avontuurlijke tour opgaat - kruidige ylang ylang onder de douche en zwoele cacao om te smeren, overduidelijk mijn keuze!

Nivea Body Oil in Lotion Cacao & Macadamia Oil / Cherry Blossom & Jojoba Oil / Rose & Argan Oil - 400 ml voor € 6,59
Nivea Shower Creme & Oil Pearls Cherry Blossom / Lotus / Ylang Ylang - 250 ml voor € 3,49

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig