18 juni 2017

Fairytale lashes: Eylure Enchanted

Eylure Enchanted

Wie mijn blog al langer volgt, weet: hier gaan we voor volumineuze wimpers. Hoe meer drama, hoe beter en daar hebben mijn eigen fijne wimpertjes maar al te graag wat hulp bij! Onder het motto fake it 'til you make it, deel ik vandaag mijn succesrecept: een goede volumemascara, voor de gelegenheid gekruid met wat extra wimpers.

De extra's zijn in dit geval de Eylure Enchanted lashes - vier mooie limited editions voor de zomer, helemaal in bloementhema.

Eylure Enchanted

Eylure Enchanted

Eylure Enchanted

Wat een mooie doosjes! Bloemenpracht on point, brengt Eylure vier limited edition lashes bovenop het vaste assortiment: Jasmine (niet op foto), Camellia, Lily en Rose.
  • Jasmine heb ik zelf niet, maar lijkt mij het meest dramatische paar van de vier. De korte en langere wimpers zijn gekruist geplaatst en geven een repetitief spikey effect;
  • Camellia is een 3/4e wimper die enkel het binnenste gedeelte van je wimperlijn onbedekt laat en je ogen wat extra oumph geeft zonder heel erg op te vallen;
  • Lily geeft je wimpers dan weer over de hele lijn eenzelfde volume. De binnenkant is ietsje korter om te kunnen blenden met kortere wimpers, maar er zijn voor de rest geen uitstekers;
  • Rose doet dat net wel, en heeft iets meer drama aan de buitenzijde, waardoor deze wimper perfect past bij een smokey look met cateye wing.
Eylure Enchanted Camellia

Eylure Enchanted Camellia

Aanbrengen is eigenlijk vrij gemakkelijk - je ziet mijn poging in deze first impressions video! Eens je de wimpers hebt losgetrokken, kan je ze best even 'passen' en eventueel een beetje inkorten met een schaar. Dan kan je meteen aan de slag met het bijgeleverde tubetje wimperlijm. Brengt voldoende lijm aan over de gehele lengte van de wimper en laat de lijm nog even (pakweg 20-30 seconden) tacky worden. Vervolgens is het een kwestie van de wimper zo kort en precies mogelijk te plaatsen aan de wimperrand - zelf vind ik het handig om daarvoor te werken met een kantelspiegel en een pincet. De achterzijde van mijn pincet gebruik ik om de wimper aan te drukken, zodat de lijm overal goed hecht. Geen zorgen: de witte lijm droogt uiteindelijk transparant op, dus je moet je eyeliner achteraf niet bijwerken.

Ik ging zelf voor het lieflijke Camellia paar dat mijn eigen wimpers dat beetje extra oumph geeft. De 3/4e wimper blendt goed in met mijn eigen wimpers en dat maakt het voor mij wel een draagbare valse wimper die er ook moeiteloos een hele dag op kan zitten. In het begin was het even wennen - als je nooit valse wimpers draagt, voel je ze pas na het aanbrengen toch zitten, maar dat gevoel ebt zeer snel weg omdat de Eyelure wimpers ware lichtgewichtjes zijn.

De Enchanted lashes zijn volledig handgemaakt en zien er ook vrij levensecht uit. Uiteraard hebben je eigen wimpers wel een laagje zwarte mascara nodig, maar daarna gaan ze mooi op in de aangebrachte wimpers. Heel fijn: de Eylure lashes zijn ook herbruikbaar. Als je ze er 's avonds voorzichtig aftrekt en in het doosje bewaart, is het sprookje voor deze fairytale lashes nog lang niet uit.

Eylure Enchanted lashes limited edition - € 7,99 bij Di

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig