15 juni 2017

Darphin Aromatic Cleansing Balm

Darphin Aromatic Cleansing Balm

Het laatste jaar leerde ik heel wat nieuwe skincareproducten en -merken kennen. Zo ging ik overstag voor sheet of tissue maskers, maar ook voor reinigingsolie en -balsem, zoals deze Darphin Aromatic Cleansing Balm. Hij ziet er op de foto nog bijna onaangeroerd uit, maar intussen schraap ik in real life de laatste restjes van de bodem van de pot. Tijd voor een review!

Voluit is dit de Darphin Professional Aromatic Cleansing Balm with Rosewood. Darphin, met zijn expertise te vinden bij de (online) apotheek, vertrouwt ook voor z'n démaquillant op oliën en massagetechnieken.

Darphin Aromatic Cleansing Balm

En net dat maakt deze balsem een bron van aromatisch, spa-like genot. De dikke, smeuïge balsem werd verrijkt met verscheidene essentiële oliën die hemels ruiken maar ook veel goeds doen voor je huid:
 • marula-olie is een krachtige anti-oxidant met mineralen en essentiële vetzuren. De herstellende eigenschappen stimuleren de celactiviteit, hydrateren tot diep in de huid en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf;
 • salie-olie werkt anti-ageing;
 • ylang-ylang geeft je huid een detox;
 • rozenhoutolie verbetert de bloedcirculatie, helpt om beschadigde huid te herstellen en geeft je huid een diepgaande voeding.
In contact met de huid en al masserend smelt de balsem, klampt het zich vast aan alle onzuiverheden en breekt het de make-up op een superzachte manier af. Met een beetje water wordt het daarna een melkachtige emulsie die je zeer gemakkelijk kan afspoelen en die je huid soepel en glowy achterlaat. Het is bijna té gemakkelijk, het lijkt wel alsof de balsem al het werk voor je doet, heerlijk! Op die manier is de Darphin Cleansing Balm eigenlijk een twee in een: niet alleen zorgt het voor een grondige reiniging, maar ook voor een diepgaande verzorging die geschikt is voor werkelijk élk huidtype en je verlicht van enige droogheid of spanning.

Ik gebruik hem graag 's avonds om mijn make-up te verwijderen. Vooraf neem ik met een wattenschijfje het grootste deel van mijn oogmake-up weg, daarna ga ik met een nootje van de Darphin Cleansing Balm over mijn hele gezicht. De zachte textuur, de mini-gezichtsmassage, de heerlijke geur en de grondige werking maken deze Cleansing Balm een topontdekking. Het formaat had voor mij een maatje groter mogen zijn (de meeste reinigers bevatten toch minstens 100 ml) en de glazen verpakking maakt het niet helemaal travelproof, maar voor thuis is dit een zaligheid om te gebruiken.

Darphin Aromatic Cleansing Balm - 40 ml voor € 35,90 bij de (online) apotheek

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Zo leuk en mooi.
  Erg handig.
  Ik ben niet bekend met dit merk.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Darphin is heerlijk aromatisch, met geweldige oliën. De moeite!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig