5 juni 2017

Lancôme Monsieur Big mascara

Lancôme Monsieur Big

Mijn eerste date met Monsieur Big dateert van eind maart - check deze vlog! - en sindsdien zien we elkaar op regelmatige basis. Geen zorgen, Big is geen fling on the side, maar Lancôme's nieuwste mascara!

Who needs Mister Right, if you can have Monsieur Big?
Ster van de show is de Lancôme Monsieur Big mascara: met zijn zwarte verpakking en fuchsia accenten valt hij meteen op in je make-uptasje. De naam zegt het zelf: dit is een mascara voor wie houdt van volume, véél volume.

Lancôme Monsieur Big

Dat begint bij het borsteltje: een degelijk formaat, niet gigantisch groot maar zeker ook niet te fijn, met 'haartjes' die kriskras door elkaar lijken geplaatst om elk wimpertje te kunnen grijpen, spreiden en er dan een extra dikke laag mascara rond te kunnen coaten. De formule is eerder nat, soepel en wendbaar zodat je vlotjes laagje na laagje kan opbouwen. Ik ga meestal voor twee laagjes, drie als ik mij extra fierce wil voelen. Mijn wimpers krijgen een beetje lengte, maar vooral veel volume en behouden die look ook voor de rest van de dag. Monsieur Big transfereert niet op mijn oogleden, loopt niet uit onder de ogen en brokkelt niet af. Ik gebruik 's avonds een bi-phase oogmake-upremover om mijn wimpers te reinigen en dat is echt wel nodig, want de formule is diepzwart en wijkt anders onder geen enkel beding.

Op mijn wimpers geeft Monsieur Big het soort volume dat ik een mengeling zou noemen van enerzijds het dramatische volume van Chanel Le Volume en anderzijds het meer uitwaaierende valse wimpereffect van YSL Volume Effet Faux Cils. Kortom: het was al snel beklonken tussen Monsieur Big en mezelf. Ik gebruikte hem trouwens ook in deze tutorial, mocht je het resultaat eens willen zien. Geen mascara voor wie van naturelle wimpers houdt, eens te meer een mascara voor wie drama geen beletsel is!

Lancôme Monsieur Big

Maar Monsieur Big komt niet alleen in mascaravorm. Er is ook Monsieur Big Marker en zelfs Monsieur Big Brow. Die laatste is een dubbelzijdig wenkbrauwpotlood en Monsieur Big Marker is, zoals je wel kan vermoeden, een eyelinerstift.

Ook hier geen gebrek aan diepzwarte inkt - enkel de applicatie vergt wat oefening. De puntige, schuin afgesneden applicator kan je op drie verschillende manieren gebruiken: op de punt voor een fijn lijntje, de platte kant voor een glam cat eye look en de lange, brede kant voor een swinging sixties look. Vaste hand vereist, nu de gitzwarte formule niet te veel schoonheidsfoutjes toelaat. Monsieur Big Marker is dus ietsje minder mijn ding (ik ben nogal fan van de fijne eyelinerstiftjes) maar Monsieur Big mascara mag blijven!

Lancôme Monsieur Big mascara - 10 ml voor € 30,00
Lancôme Monsieur Big Marker - 24 ml voor € 33,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig