21 juli 2017

Joico Blonde Life Brightening Veil (& een sneaky winactie!)

Joico Blonde Life Brightening Veil

Hartjes en cheers alom, want JOICO Blonde Life doet aan gezinsuitbreiding! Mijn blonden manen konden de shampoo, conditioner en het masker al ten zeerste appreciëren, dus ik was maar al te enthousiast om de nieuwe Brightening Veil te testen.

De nieuwe Brightening Veil is als vierde in rij eveneens gericht op (ge)blond(eerd) haar, dat gewoonlijk wat fragieler en brozer is en dus wat liefde nodig heeft bij het overwinnen van de 'blonde battles'.

Meer specifiek is de Brightening Veil een superfijne multitasker: het beschermt je haarkleur tegen vervaging, UV- en hittebeschadiging (tot 232°C) en laat de glans herleven enerzijds en ontwart knopen en werkt anti-frizz anderzijds. De ingrediënten hiertoe herken ik nog van de andere Blonde Life-producten:
  • arginine: maakt het haar sterker en helpt beschadiging voorkomen;
  • tamanu-olie: olie uit Zuidoost-Azië, vol essentiële vetzuren, omega 6 en 9, die het haar laat glanzen, de kleur beschermt en broos haar helpt tegengaan;
  • monoï-olie: heerlijk exotisch, met een blend van kokosolie en Tahitiaans gardenia-extract en eveneens rijk aan essentiële vetzuren. Laat het haar glanzen, beschermt tegen beschadiging en houdt pluis in bedwang;
  • Bio-Advanced Peptide Complex: een exclusief JOICO-brouwseltje, gemaakt van haaridentieke keratine die het haar van binnen uit herstelt door zich te hechten aan de beschadigde delen en een brugfunctie te vormen tussen de eigen keratine.
Ik spray het op handdoekdroog haar, een beetje all over, maar voornamelijk op de lengtes en punten - aan de wortels wil ik vooral volume - omdat die zonder extra bescherming te lijden hebben onder een föhn blowdry. Achteraf zijn mijn punten dan nét wat beter gehydrateerd en verzorgd en hoef ik ze niet meer per se bij te pamperen met een olie (maar dat mag wel). Met JOICO Blonde Life, en nu dus ook de Brightening Veil, merk ik telkens weer dat mijn highlights hun kleur, intensiteit en levendigheid langer behouden en de 'aftakeling' van de kleur wordt uitgesteld - het biedt een mooie balans tussen herstellen en hydrateren enerzijds en optimaliseren van de kleur anderzijds.

Joico Blonde Life Brightening Veil

Ik ben oprecht enthousiast over de kwaliteit en werking van JOICO Blonde Life en net daarom vind ik zo leuk dat ik maar liefst tien pakketjes kreeg om uit te delen. Elk pakketje bestaat uit een Brightening Shampoo, Brightening Masque en de splinternieuwe Brightening Veil; elk 50 ml en dus perfect om de lijn grondig te leren kennen - en zeker zo handig als je nog op reis zou gaan deze zomer!

Meedoen voor jezelf of een blonde bestie? Rep je dan naar mijn Facebook-pagina en/of Instagram-account (@beautylovesbe) en vul daar in een comment aan: "Blondes have more fun, because..." Laat je vooral gaan: grappig, bloedserieus of stereotiep, het mag allemaal ;-)

Deelnemen kan tot en met 28 juli 2017, de tien winnaars worden op 29 juli gecontacteerd en ontvangen daarna hun pakketje. Succes!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig