24 september 2017

Close Nail Polish: Sun Chasers collectie

Close Brussels Sun Chasers

Het lijkt wel alsof de nieuwste herfstlakjes een voor een werden geïnspireerd door levendige, warme kleuren. Bij Close Brussels vertaalt de Sun Chasers collectie de kleuren van een warme zonsondergang in Los Angeles naar je nagels. Kwestie van de warme zomerzon toch nog even vast te houden, ook in de herfst.

Eerder liet ik al de Sally Hansen Adventure Land collectie zien, waar soortgelijke kleuren te vinden zijn. Zij aan zij in de flesjes - waarvan akte in deze vlog - leken Sally Hansen Wild For Violet en Close Electric Nights op het eerste zicht toch enkele gelijkenissen te vertonen.

Close Brussels Sun Chasers

Maar de swatches tonen toch wel enig verschil. Sally Hansen Wild For Violet is een koeler donkerpaars, terwijl Close Electric Nights een meer rode ondertoon heeft en een soort van transparantie behoudt, ook met twee laagjes. Er zit een zeer fijn shimmertje in, dat de nagellak wat meer dimensie geeft. Het platte en bredere kwastje is een fantastische hulp om snel en netjes te lakken en de houdbaarheid is, mits een goede top coat, prima!

Close Brussels Sun Chasers collectie
602 Electric Nights - 10 ml voor € 9,90
Bij Planet Parfum

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

  1. Zo een prachtige kleur ;-)
    Als ik eens daar naar toe ga zal ik zker gaan kijken voor deze mooie nagellak.

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig