24 november 2017

Lancôme L'Absolu Gloss

Lancôme L'Absolu Gloss

Remember deze vlog? Ik zette toen mijn weekend in met een party bij Lancôme, inclusief glossy favours, whoppa! Want Lancôme gaat even helemaal af van het huidige full-on liquid matte pad: meet Lancôme L'Absolu Gloss! En niet zomaar 'een' gloss, maar een hele lijn van glossjes in 14 tinten en keuze uit een sheer, cream of matte (want: mat blijft toch nog altijd hip) finish.

Lancôme L'Absolu Gloss

Lancôme L'Absolu Gloss

L'Absolu Gloss Rôsy Plump - L'Absolu Gloss 222 Beige Muse - L'Absolu Gloss 319 Rose Caresse - L'Absolu Gloss 382 Grafitti

De verpakking is herkenbaar Lancôme: een strakke transparante huls, zwarte dop en het logo van de gouden roos. De applicator is een schot in de roos: een beetje spits uitlopend (en dus lekker precies), met aan weerszijden een soort van reservoirtje waar net genoeg gloss in wordt opgenomen om je lippen mee in te smeren.

Alle L'Absolu Gloss tinten zijn roze, maar dan telkens in een variatie ervan, van superlicht nuderoze naar donker rozerood en alles er tussenin. Afhankelijk van je smaak, goestingske van de dag of je humeur, zijn er drie finishes om uit te kiezen:
  • L'Absolu Gloss Sheer is glossy, transparant en hebben allen een nacré hart. Een gloss om mee te sprankelen en te shinen
  • L'Absolu Gloss Cream is nog altijd glossy, maar meer gepigmenteerd en intenser dan de Sheer versie. Niet superplakkerig en zelfs wat hydraterend, maar wel met een degelijke houdbaarheid (voor een gloss!) 
  • L'Absolu Velvet Matte gaat voor de meest intense kleur van de drie en een fluwelige, matte finish
De Velvet Matte finish heb ik zelf nog niet in handen gehad, maar ik heb wel enkele mooie kleuren van de Sheer en Cream finish in huis.

Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump

De eerste is al meteen een buitenbeentje. L'Absolu Gloss Rôsy Plump is er eentje zonder al te veel kleur, noch glitter. Deze gloss ruikt wat pepermuntachtig en is er echt op gericht om je lippen maximaal te plumpen en dat volle, sappige effect te creëren. De combinatie van hyaluronzuur en koude en warme actieve ingrediënten geven (letterlijk) een onmiddellijke verfrissing en laten zo het bloed door de lippen stromen voor dat maximale, plumpende effect. Ik draag Rôsy Plump hier op de naakte lippen, maar je kan het evengoed bovenop een lippotlood of een lipstick dragen en zo wat extra dimensie creëren.

Lancôme L'Absolu Gloss 222 Beige Muse

L'Absolu Gloss Sheer in 222 Beige Muse werd mij persoonlijk aangeraden door een van de dames op het Lancôme event. Ze sprak vol lof over een prachtige nude kleur, dus toen ik deze zag staan tussen alle andere roze tinten, wist ik dat ze het over Beige Muse had! Beige Muse heeft al beduidend wat meer kleur dan Rôsy Plump, maar bevat ook heel wat glans en superfijne zilveren microshimmer - die je niet voelt zitten op de lippen! Glanzend genoeg voor een feestje, maar ook nude genoeg voor overdag, hier houd ik van!

Lancôme L'Absolu Gloss 319 Rose Caresse

L'Absolu Gloss Cream in 319 Rose Caresse omarmt schaamteloos mijn liefde voor roze. Nog net geen Barbieroze, maar toch goed op weg, haha! Z'n creamy finish laat de shimmer achterwege, maar er is nog meer dan genoeg glossy glans aanwezig voor een 'juicy' effect. Met een meer nude potloodje als basis kan je ook wat spelen met de uiteindelijke look van deze gloss, zeker niet onbelangrijk.

Lancôme L'Absolu Gloss 382 Grafitti

L'Absolu Gloss in 382 Grafitti is een van de diepere tinten, een echt frambozenrood met een shot roze. Heerlijk! Ook deze heeft een creamy finish, zodat alle aandacht naar de kleur gaat en niet naar de shimmer.

Hoezeer ik ook de liquid matte trend heb omarmd, je kan mij altijd gelukkig maken met een goed gekozen glossje. En daar is Lancôme aardig in geslaagd!

Lancôme L'Absolue Gloss - € 30,00
Lancôme L'Absolue Rôse Plumper - € 30,00
Bij de parfumerie

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig