27 november 2017

Thierry Mugler Angel Etoile des Rêves Parfum de Nuit

Thierry Mugler Angel Etoile des Rêves Parfum de Nuit


Zoals elk jaar wordt het tijdens de eindejaarsperiode wat geuriger en soms ook kleuriger. Denk aan de heerlijke kerstcollectie van Lush, feestelijke geurkaarsen van Diptyque en natúúrlijk ook heel wat mooie parfums. Overigens niet altijd evident om te reviewen, want zoiets als geurinternet bestaat nog steeds niet en dus is het soms een beetje zoeken naar een passende beschrijving.

De originele Angel van Thierry Mugler is intussen 25 jaar oud - overduidelijk een bestseller én ook zeer herkenbaar met z'n stervormige flacon. Een variatie hierop is Thierry Mugler Angel Etoile Des Rêves Parfum de Nuit - een special edition, zeg maar.

Thierry Mugler Angel Etoile des Rêves Parfum de Nuit

Kunnen we het eerst eens hebben over de prachtige verpakking?! Het lijkt wel een mysterieuze blauwe planeet op z'n kant met subtiele verwijzingen naar de oorspronkelijke stervormige flacon. Bovenop geen gewone spraykop, maar een verstuiverpomp - very vintage!

Angel Etoile Des Rêves Parfum de Nuit vertaalt zich als de geur van een droom. Deze versie van Angel is een meer intiem, intens (avond)parfum dat je rondom kan sprayen - op jezelf, maar ook eventueel op je lakens - om je helemaal over te geven aan dit sensuele parfum. Vandaar ook de verstuiverpomp - deze genereert een fijnere nevel dan een gewone spraykop. Soms wel iets minder handig en wat trager om te gebruiken, maar dat is zeker geen groot beletsel en maakt net deel uit van het hele parfumritueel.

Top: bergamot
Hart: praline
Basis: vanille, patchouli en muskus

Ik ben zelf geen ware Angel-kenner, maar Angel Etoile Des Rêves is een oriëntaalse, gourmand geur die meer witte muskus bevat dan het origineel, om zo echt te alluderen naar het gevoel van zijde en kasjmieren beddengoed. Ik ben in elk geval hé-le-maal fan! Angel Etoile Des Rêves is naar mijn aanvoelen poederig, sensueel en bedwelmend en houdt heel erg lang op mijn huid. Voor mij zeker geen exclusief avondparfum, maar dat zal persoonlijke smaak zijn. Ik draag dit met veel plezier van ochtend tot avond!

Thierry Mugler Angel Etoile des Rêves Parfum de Nuit - 100 ml voor € 91,90 bij Planet Parfum

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig