1 december 2017

Get to know me! 50 weetjes | Vlogmas

Vlogmas

Het is al december! Dat wil zeggen... Sinterklaas, eindejaarsfeesten, mijn verjaardag (woehoe!) en natuurlijk ook een overload aan Vlogmas op YouTube. Ik ga niet dagelijks vloggen, want dan verveel ik jullie te pletter, maar ik plan wel enkele extra video's. Te beginnen met deze versie van '50 facts about me' - een video met 50 relevante en minder relevante weetjes en feitjes, zodat je wat meer te weten komt over de persoon achter de blog.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig