30 november 2017

InstaLoves: november 2017


Dus, het is al (lees: nog net niet, maar bijna) december. Hoewel ik geen fan ben van de koude en winter, is het toch echt wel míjn maand, een dubbele verjaardagsmaand zelfs! Mijn blog mag acht kaarsjes uitblazen en op de laatste dag van het jaar kruipt mijn eigen verjaardag nog tussen het feestgebruis. Maar voor nu eerst even een terugblik op november, een maand die naar mijn aanvoelen is voor-bij-ge-vlo-gen!

Beauty op overschot tijdens het event van Di - heb je mijn vlog al gezien? De goedgevulde make-uptafel kon op heel wat ooh's en aah's rekenen.We gingen uit eten met de familie bij Taste of India in Hasselt. De eerste keer Indisch voor ons en ik ging voor de tandoori mix grill - lekker! Ernaast zie je een kommetje raita, een verfrissende yoghurtsaus die mij deed denken aan Griekse tzaziki. Dus ja, wij vonden dat lekker :DFri-yay! Het weekend begon met een superleuk pakketje van MakeCare waarmee ik mijn eigen skincare kon maken - heb je mijn eerste review al gelezen?


Zo snel gaat dat hier. Even opgestaan van mijn bureau om iets te halen en tegen de tijd dat ik terugkwam, was mijn plekje al ingenomen. En dan krijg ik het natuurlijk niet over mijn hart om haar weg te jagen, haha.


Aan lichaamsverzorging geen gebrek, en daar kan mijn droge wintervel alleen maar blij om zijn! Ik kende het Zweedse Barnängen nog niet, maar daar komt snel verandering in. Geef mij even de tijd terwijl ik de producten test en dan krijg je een review van mij.


Ik kon het bijna niet geloven, maar kijk... ik heb bevestiging van maar liefst drie bronnen (waarvoor dank!) dus het is echt, echt, echt waar: Five Guys komt naar België! Ze openen (geen idee wanneer) in Antwerpen, naast de UGC. IK. KAN. NIET. WACHTEN.


Hier moest ik toch wel eens goed om lachen. Ik weet niet meer hoe ik op de Selfridges website terecht kwam, maar mijn blik viel op de zogenaamde Social Worker laars. Nu wil ik niemands rekening maken, maar geen enkele van de maatschappelijk werkers die ik ken, kan zich dergelijke Social Worker laars veroorloven. Of toch wel: als ze een ganse maand op water en brood leven. Echt mooi vind ik de laars ook niet, maar da's persoonlijke smaak.


Ik zag heel wat Black Friday/Cyber Monday codes voorbijkomen in mijn social media feed en ik deelde zelf ook een kortingscode waarmee je bij Parfuma kon shoppen. Ik ben zelf nogal verzot op mijn Tom Ford beauty goodies en die kan je daar dus ook krijgen. Zelf ben ik vrij braaf gebleven, al heb ik op Cyber Monday toch één aankoop gedaan. Snel meer daarover!


Iemand moet mij eens uitleggen hóe je in 's hemelsnaam een deftige spiegelselfie neemt. Dit was mijn zielige poging, hahaha. Resting b*tch face in actie!


De outfit hierboven ging mee naar Giuliano's, waar ik de suggestiepizza bestelde: carpaccio van octopus, baby octopus en kerstomaatjes. Lekker! En ja - uitgezonderd een stukje dat ik aan Timo heb gegeven - heb ik hem volledig opgegeten!


Soms ben ik de inspirerende quotes op Instagram kotsbeu, maar deze zag ik bij Emma Gelaude en vond ik toch wel te mooi om niet te delen. Eentje om te onthouden, of je nu blogger bent of niet. 


Zondag, pannenkoekendag! Inclusief verse slagroom, don't mind if I do!


Ik ben niet zo van de Vlaamse films/series en ik ben eigenlijk ook geen grote fan van Veerle Baetens, maar met het niveau van Tabula Rasa heeft ze mij toch wel helemaal overtuigd. Zéér benieuwd naar de ontknoping! Onder goedkeurend oog van Tigra...


Het ziet er misschien niet erg appetijtelijk uit, maar het is zó lekker! Zoete aardappel in de oven gepoft, gevuld met bonen, maïs, tomaat, guacamole en afgekruid met wat zoete chilivlokken.


Enkele jaren geleden kocht ik deze nagellak van Chanel. Sunset Trip is prachtig, zowel qua kleur als qua finish, maar het dunne kwastje van Chanel bemoeilijkt het aanbrengen van deze jelly textuur enorm. Get with the program, Chanel. Platte, brede kwastjes met een afgeronde punt is where it's at!


Ein-de-lijk nog eens naar de kapster! Het was zo'n drie maanden geleden dus het was gewoon heel erg nodig.


Haute cuisine frietjes bij Frites Atelier in Antwerpen. Het was zalig weer, dus aten we al staand op het terras. Timo ging voor een klassieker met Vlaamse stoverij, ik voor de limited edition special met bacon en béarnaise.


"Batman, is that you?" flitste er door mijn hoofd toen ik Tigra's silhouet op de muur zag. Geef toe, ze heeft er wat van weg! :D

Ik wens jullie alvast een fijn weekend en een geweldige decembermaand. Ik probeer dit jaar mijn eigen versie van Vlogmas uit en probeer wat meer video's online te zetten. Als jullie voorkeuren of ideetjes hebben, laat het mij zeker weten, ik hoor het graag!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. Hopelijk komt er weldra weer een opgemaakt filmpje online ;)

  Tigra <3

  Dat chanel lakje heb ik ook.

  Daaaaag stamatia :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alvast bedankt, hé ;)

   Ik wens jou en Timo een heel fijn weekend.

   Daag :)

   Verwijderen
 2. Indiase gerechten worden vaak gezien als Indisch eten.
  Maar dit is niet zo.
  Ik ben Surinaamse en mijn voorouders komen voor een deel uit India en dit Hindoestaanse mensen.
  Tandori is een Indiaas gerecht.
  Ik kan goed begrijpen dat de yoghurt saus je aan Grieks eten doet denken omdat in de oorspronkelijke Indiase keuken vaak yoghurt gebruikt m'n anders dan die wij gebruiken....
  Geeft niets maar men leert hiervan....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de uitleg! Ik was bij het typen van deze post nog speciaal op de website van het restaurant gaan kijken omdat ik het zeker juist wilde benoemen, maar dan staat het daar verkeerd :-)
   Het was inderdaad andere yoghurt, maar het had voor mij wat gelijkenissen, in de zin dat het een yoghurtbasis was en het voor wat verfrissing zorgde. Niet hetzelfde, maar zeker zo lekker!
   En zoals je zegt, weer iets bijgeleerd! x

   Verwijderen
 3. Mooie outfit, had the resting bitch face niet eens gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die gepofte zoete aardappel klinkt heel erg lekker! Zeker iets dat ik ga onthouden om uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe foto's, en wat zag je outfit er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig