18 december 2017

Mijn go to make-up look | Vlogmas

Vlogmas

Op verzoek filmde ik mijn huidige go to make-up look die je al in enkele Vlogmas filmpjes hebt zien voorbijkomen. Welke producten ik gebruik, in welke volgorde en hoe ik ze aanbreng, kom je te weten in de video!Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. haha! Moeten lachen met het spasme. Ik moet opletten dat ik mijn binnen ooghoek niet ertussen knijp.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè, op het moment zelf kon ik er minder mee lachen :DDD Gelukkig zijn de wimpers teruggegroeid!

   Verwijderen
 2. Prachtige look!
  Het staat je zo mooi.
  Fijne merken gebruik je.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer mooie look en kwalitatieve producten! :-). Ik heb vandaag de Sisley concealer gekocht (na het lezen van je review). Ik heb de concealer nog niet uitgebreid genoeg kunnen testen, maar mijn eerste indruk is alvast positief. Liefs, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, zeer benieuwd wat je van de Sisley concealer zal vinden! Een ding is zeker: hij gaat héél lang mee, want er zit veel in.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig