15 december 2017

Nagel- en handverzorgingsroutine | Vlogmas

Nagelverzorgingsroutine

Vandaag in videovorm, speciaal voor Vlogmas: mijn volledige nagel- en handverzorging, stap voor stap. Van mijn handen scrubben tot mijn nagels lakken, ik heb voor elk onderdeel een favoriete tool of favoriet product en daar kom je meer over te weten in het filmpje.


Gebruikte producten:
Rituals The Ritual of Ayurveda hand scrub
KOH glasvijl
Kruidvat dubbelzijdige bokkepoot
Orly Color Care Argan Cuticle Oil
OPI Avoplex Cuticle On The Go
Tweezerman bokkepoot
L'Occitane handcrème
Seche Rebuild
Essie Treat Love Color
Essie Fiji
Seche Vite

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Die KOH glasvijl is een winner. Ik zou die niet meer kunnen missen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Ik miste hem enorm toen mijn eerste kapot was. Ben zo blij met mijn nieuwe!

   Verwijderen
 2. Mooie en fijne nagelvijl!
  Leuk om te zien hoe jij je nagels lakt.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig