7 december 2017

Hair to en review Remington Keratin Protect | Vlogmas

Remington Keratin Protect Curling Wand

Ik wil, ik wil... dat wat ik niet heb, lol. Met mijn stijl en fijn haar droom ik al heel mijn leven van volumineus haar met veel oemph en beweging. Uit zichzelf gaat mijn haar er niet voor zorgen, dus help ik de natuur een handje - ik ging na een event naar huis met de gloednieuwe Remington Keratin Protect Curling Wand.

80 jaar is Remington inmiddels al - say what?! - en die verjaardag viert het merk met een geheel nieuwe Keratin Protect productlijn, bestaande uit zeven styling tools: een stijltang, drie verwarmde borstels, een föhn, een autocurler en een krultang. De Keratin Protect tools bevatten een geavanceerde keramische coating die werd geïmpregneerd met keratine en amandelolie, zodat je haar tijdens en na het stylen zacht, glanzend en gezond blijft. Zelf spray ik ook altijd hittebeschermende spray in mijn haar - dubbele bescherming, zeg maar!

Remington Keratin Protect Curling Wand

Ik koos de Keratin Protect Curling Wand, een conische tang met een diameter van 19 tot 28 mm. De keramische coating heeft ook een soort van anti-sliplaagje - Grip Tech-coating - dat voorkomt dat je haar van de tang glijdt.

Het formaat van de Curling Wand laat je toe om vrij losse, bouncy krullen te maken en dus ook best wat volume te creëren. Op het display kan je kiezen tussen vijf verschillende temperatuurstanden, tussen 150°C - 210°C en is er ook een PRO+ sneltoets (185°C). Hoe dunner en meer beschadigd het haar, hoe lager je best in temperatuur gaat. De hoge temperaturen zijn dan weer voor dik, moeilijk te stylen haar. Welke temperatuur je ook kiest, binnen de halve minuut is de Curling Wand klaar voor gebruik en hij schakelt sowieso automatisch uit na 60 minuten. Gebruik zeker ook de meegeleverde hittebestendige handschoen - die heb je echt nodig! Je houdt de Curling Wand naar beneden vast en draait elke lok er een tiental seconden rond.

Handig: de Curling Wand heeft een snoer van drie meter en een universeel voltage, dus kan je gerust heel de wereld mee rond nemen. Tot slot iets waar ik als jurist zeer blij van word: in tegenstelling tot de minimale wettelijke garantie van twee jaar, krijg je van Remington op de Keratin Protect-lijn meteen vijf jaar garantie en nog eens een jaar extra (dus zes jaar in totaal) als je je product online registreert. Dát is nu eens een bedrijf dat achter zijn product staat! Prijsgewijs zit de Keratin Protect Curling Wand in het middensegment en met de meerwaarde van de beschermende keramische coating, vind ik dat wel een meevaller.

Ik ging aan de slag met de Curling Wand en filmde meteen een 'hair to'. Coupe losse, bouncy krullen, here I come!

Remington Keratin Protect Curling Wand


De Curling Wand werkt eigenlijk vrij intuïtief, voor zover je de hittebestendige handschoen draagt en de krultang op de juiste manier vasthoudt. Tien seconden per lok en je hebt een supermooie krul! In tegenstelling tot de 'standaard' krultangen met een klepje, krijg ik met deze conische krultang een mooie krul die véél langer houdt. Tegen het einde van de dag zijn ze uiteraard wel uitgezakt - helaas, fijn haar blijft toch echt wel fijn haar - máár... ze waren absoluut niet weg! Iets wat me anders meestal wel overkomt, dus ik ben best tevreden!

Remington Keratin Protect Curling Wand 19-28 mm - € 39,99

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig