10 december 2017

Lipstick stash & swatches | Vlogmas

Lipstick stash

Ik heb overduidelijk een zwak voor lipstick - understatement van de dag, haha - maar ik probeer alsnog om mijn collectie onder controle te houden. Voor Vlogmas zette ik ze allemaal op een rij, inclusief swatches. Enjoy!


Clarins Instant Light Lip Perfector in 01
Sleek Matte Me Lip Cream in Birthday Suit
L'Oréal Lip Paint Lacquer in 102 Darling Pink
Marc Jacobs Lip Crème in Kiss Kiss Bang Bang
Burberry Soft Satin Lipstick in 09 Lip Cover Blush
Tom Ford Lip Color Matte in Pink Tease

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig