14 december 2017

New in: Treets Traditions Natural Bodycare

Treets Traditions Natural Bodycare

Voor wie net als mij altijd wel te vinden is voor een beetje gepamper en me-time in de badkamer, bij voorkeur met heerlijke en luxueuze texturen, heb ik vandaag een geweldige drugstore find die niet moet onderdoen voor het duurdere werk. Ik spotte Treets Traditions tijdens het Di event en kon twee van mijn favoriete producten testen: een body scrub en een shower foam.

Treets Traditions staat voor natural bodycare oftewel producten zonder parabenen, siliconen, kleurstoffen of minerale oliën. Van de beschikbare geurlijnen ging ik voor Pure Serenity met yuzu en kersenbloesem, dat de Japanse traditionele badcultuur vertaalt naar enkele heerlijke producten.

Treets Traditions Natural Bodycare

Ik ben al jaren fan van shower foams: nét wat anders dan een douchegel, heerlijk zacht en luxueus en meteen multifunctioneel, nu het mijn scheerschuim vervangt. De Treets Traditions Foaming Shower Gel is qua prijs-kwaliteitverhouding een absolute topper: transformeert onder invloed van water in een rijk en romig schuim, wast lekker weg en ruikt heerlijk. De yuzu geeft het parfum een fris kantje, de kersenbloesem maakt het wat zachter en laat je ontspannen.

Treets Traditions Natural Bodycare

De Pure Serenity Bamboo Body Scrub zit in een erg mooie kartonnen verpakking - erg leuk om te kopen of cadeau te geven en voelt meteen véél meer high end! Met deze zoutscrub met bamboe-extracten geef je je huid een stimulerende scrubbeurt die zowel verkwikkend is als anti-oxidanten bevat. De formule is scrubbend en verzorgend tegelijk en om te zorgen dat beide delen in verhouding zijn, krijg je er een zeer hygiënisch en handig spateltje bij waarmee je alles goed kan mengen. Het is dit oog voor detail dat je normaal gezien toch vooral bij de meer high end scrubs ziet en me met verstomming deed slaan.

Treets Traditions vult voor mij een soort van lacune op en presenteert zich als een betaalbaar, drogisterijvriendelijk merk dat op alle vlakken (verpakking, details, texturen, geuren) zeer consistent blijkt en zich weet te wedijveren met duurdere mid-range merken als bijvoorbeeld Rituals - yes, I said it. In mijn ogen absoluut de moeite waard en je zal mij in de toekomst vaker voor het schap van Treets Traditions vinden.

Treets Traditions Natural Bodycare
Pure Serenity Foaming Shower Gel - 200 ml voor € 6,99
Pure Serenity Bamboo Body Scrub - 375 ml voor € 9,99
Bij Di

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig