3 januari 2018

InstaLoves: december 2017


Wanneer eindejaarswensen in beautythema komen = score! Dat gezegd zijnde: ook voor jullie een geweldig fijn nieuw jaar gewenst! Bedankt om mijn blog te lezen, mijn filmpjes te bekijken en mij te volgen op social media. Ook in 2018 hoop ik jullie verder te entertainen met mijn blogsels, welkom!


Haha, deze still blijft hilarisch! Ik was duidelijk helemaal verliefd op mijn nieuwe lederen jasje - mijn volledige haul vind je hier.


De onschuldige kijkers van Tigra, hihi. We hebben zeker niet de klagen, want het is een braveke, maar af en toe kan ze wel eens iets uithalen. Hoewel we nooit lang kwaad kunnen blijven... :D


Alleen thuis + te lui om te koken = frituur, here I come!


Maar kijk, ik kan ook gezond zijn. We maakten een homemade groentelasagne naar het recept van Dagelijkse Kost. Het zag er echter een beetje... laten we zeggen meer aangebakken uit dan in het kookboek, haha. Máár: het was wel erg lekker!


Ik had last van mijn nek en schouders, dus hield deze meneer mij gezelschap op het werk (lees: in mijn nek). Twee, drie minuutjes in de microgolf en het geeft meteen de nodige verlichting. Gelukkig was het na twee dagen weer over!


December = cadeautjestijd bij uitstek bij Lush. Ik kocht enkele bruisballen voor de nichtjes van Timo en nam meteen ook een jelly bomb voor mezelf mee. Die laatste heb ik nog niet gebruikt, maar dat zal niet lang meer duren!


Onze trip naar Antwerpen bracht ons tot bij Parfuma, waar we genoten van een heerlijke Pedi-Spa. Het is een combinatie van een grondige pedicure en een ontspannende spa-ervaring en is werkelijk de moeite! Nieuwsgierig? Ik vlogde er een stukje over - check het hier.Nadien gingen we nog even kerstshoppen en belandden we bij Manhattn's op de Groenplaats. Mijn date leek verdacht veel op de kerstman :D
De burger was lekker, maar niet mijn topfavoriet en we waren beiden niet ondersteboven van de frieten. Maar volgende maand opent Five Guys in Antwerpen, dus dan gaan we nog eens terug!


Een avondje thuis: TV, zetel, dekentje, kaarsjes en Maltezers. Life is good.Na Sinterklaas mocht de kerstversiering uit de kast. Onze kerstboom is dit jaar klein maar fijn :D We verkochten vorig jaar onze grote nepkerstboom en ik heb er eerlijk gezegd nog geen seconde spijt van gehad. Het opzetten en afbreken ervan is gewoon mijn ding niet en ik kan de kerstsfeer ook met andere accessoires in huis brengen. Onze moderne kerststal blijft nog steeds favoriet.En toen sneeuwde het... ugh. Reden te meer om de zetelverwarming de hemel in te prijzen!


In december kwam ook mijn Q&A bij Self online - toch wel trots! Hier kan je de vijf vragen en mijn antwoorden nalezen.Enkele weken later kreeg ik nog hun schattige kerstkaartje in de bus. Ook van Avène en Joico kwamen er lieve kerstwensen - alle kerstkaartjes kregen een ereplaatsje op onze dressoir!We gingen nog eens shoppen in Roermond - en ook daar was alles in kerststemming. Bij Wagamama ging ik eens voor een ander gerecht (lees: buiten mijn comfortzone): de grilled duck donburi die wordt geserveerd met een kommetje kimchee. Zéér lekker!


Ik kwam niet met lege handen thuis, maar moest nog wachten tot mijn verjaardag om deze nieuwe Mulberry te unboxen. Geduld is niet mijn beste eigenschap!


Ik brand heel het jaar door geurkaarsen, maar zeker in de winter slinkt mijn voorraad zienderogen. De kaars van Parfuma is op de foto nog lekker vers, maar is in werkelijk al volledig opgebrand. Die van Jo Malone wordt de volgende!


Ik kon ook niet weerstaan aan de kerstspecials van Coffee Café, maar bij de Rafaelo-muffin moest ik mij toch gewonnen geven, want die kreeg ik niet op!


Ik deed mee aan Vlogmas en zette in december veel nieuwe video's online. Dat was best wat werk, maar ik vond het erg leuk om te doen en ik zal mijn best doen om het ook in 2018 vol te houden!


Intussen heb ik een overdosis aan kerstfilms achter de kiezen - ik heb ze zowat allemaal gezien, de een al meliger als de ander, haha - maar Home Alone blijft toch een klassieker. Tigra agrees.Kerstmis vierden we bij mijn ouders thuis. Mijn moeder kookt lekker, maar veel te veel en op het einde van de dag kunnen we geen eten meer zien. Hoewel zo'n macaronneke er altijd nog wel in gaat. Dat dan weer wel :D


Vlak voor mijn verjaardag ging ik naar de kapster en het was méér dan nodig. Spot je de knalroze Invisibobble in mijn haar?Accessoire van de dag! Dat kan maar een ding betekenen: ik was jarig! 's Middags hield ik een brunch voor de vrienden met een heel aantal lekkere homemade gerechtjes en 's avonds kwamen mijn ouders langs voor een kaasschotel. Lekker en handig, want dan moet ik geen uren in de keuken staan.


Eindelijk mocht mijn nieuwe handtas uit de doos - isn't she a beauty? Ik laat snel meer zien in een vlog!


Na al dat copieus kersteten was het tijd voor een detox. Bij Le Pain Quotidien probeerde ik de Pink Latte - toegegeven, eigenlijk vooral voor de naam en de kleur, maar het was eigenlijk nog best lekker ook. De combinatie klinkt misschien niet erg appetijtelijk (rode bietensap, opgeklopte amandelmelk, gember en chiazaadjes) maar ik was toch wel aangenaam verrast. Fijne start van 2018!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Ge weet dat uw scherm te klein is als ge 'Pink Latte' leest en verward naar de soep staart in plaats van naar het glas :)
    Happy 2018!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig