30 januari 2018

Lancôme Ombre Hypnôse Ultra Sparkling Blacks

Lancôme Ombre Hypnôse Ultra Sparkling Blacks

Het was een ware streling voor het oog om deze mono oogschaduw uit te pakken. Kijk hoe mooi! De individuele doosjes werden gesierd met een glitter fuchsia dégradé waterval - ik werd meteen getriggerd om de inhoud te ontdekken.

Deze doosjes zijn de Lancôme Ombre Hypnôse Ultra Sparkling Blacks, een quattro limited edition kleuren onder de noemer Instatrends 2017. Ze zijn het werk van creatief Lancôme-brein Lisa Eldridge en waren gericht op de feestdagen, een periode waarin smokey glitterlooks natuurlijk nooit veraf zijn.

Vreemd genoeg lijken de Ultra Sparkling Blacks geen grote furore gemaakt te hebben, want ik kan er online weinig reviews over of looks van terugvinden. Hoewel limited edition, denk ik dat je daarom nog een zeer goede kans maakt om deze doosjes te spotten - ik zag ze alleszins net nog online op de webshop van Planet Parfum.

Lancôme Ombre Hypnôse Ultra Sparkling Blacks

In elk geval staan de Ombre Hypnôse Ultra Sparkling Blacks voor de ultieme smokey eye, weliswaar telkens met een andere ondertoon. In plaats van een simpele zwarte oogschaduw, krijg je hier de keuze tussen een ooglook met heel wat shimmer en een smoke effect met groene, grijze, paarse of blauwe ondertoon.

Op de foto hierboven zie je in wijzerzin 47 Rose Nocturne, 27 Soirée Givrée, 37 Kaki Mystère en 17 Nuit Grenat. Zo naast elkaar zijn de verschillen wel degelijk te spotten, maar het is geen must om ze alle vier in huis te halen. Ze werken prima als accentkleur - in mijn get ready with me / first impressions gebruikte ik Rose Nocturne in de buitenste ooghoek om een look wat dieper en donkerder te maken - maar je kan ook helemaal voor de heavy smokey eye gaan en de oogschaduw uitwerken van ooglid tot en met arcadeboog.

Lancôme Ombre Hypnôse Ultra Sparkling Blacks
Swatches: 17 Nuit Grenat - 47 Rose Nocturne - 27 Soirée Givrée - 37 Kaki Mystère

De swatches op arm zijn droog gemaakt en tonen dat deze Ombre Hypnôse Ultra Sparkling Blacks een combinatie zijn van pigmentatie, smokey effect en heel wat glitter - weliswaar zonder fallout, wat ik alleen maar kan appreciëren. Ik denk dat zo'n mono in je make-uplade wel een meerwaarde kan betekenen - ik heb namelijk zelf heel wat paletjes waar er niet standaard een (nagenoeg) zwarte oogschaduw in verwerkt zit, wat ik soms wel als een gemis ervaar. Zo'n extra smokey mono is dan handig om die lacune op te vullen en neemt met z'n compacte verpakking weinig plaats in - welke ondertoon je kiest, is dan weer aan jou.

Lancôme Ombre Hypnôse Ultra Sparkling Blacks Instatrends 2017 37 Kaki Mystère / 47 Rose Nocturne / 17 Nuit Grenat / 27 Soirée Givrée - 1,3 g voor € 29,90 - limited edition

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Ooh, Lancôme heeft altijd prachtige verpakkingen!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw die verpakking! Ik had eerst iets kleurrijk verwacht binnenin, maar vind het wel hele mooie donkere tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel, ik had hetzelfde gevoel! Ik zag die roze verpakking en had een regenboog verwacht :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig