23 februari 2018

Di Ladies Luna Dreamy

Di Ladies Luna Dreamy

Ik ben terug, alive and (somewhat) kicking! Het was de laatste tijd stil op mijn blog en social media en dat is volledig te wijten aan mijn ongewilde boezemvriend influenza. Jep, ik werd geveld door de griep en lag gedurende twee weken in bed, zonder al te veel fut om nog iets anders te doen. Mijn excuses, maar er viel weinig anders te doen dan uit te zieken. Ik heb inmiddels de vriendschap verbroken (ha!) en heb enorm veel zin in nieuwe blogposts en video's!

Laat ik beginnen met de introductie van dit duo. Tegenwoordig vind je ook in de drogisterij erg luxueus aanvoelende bodycare, mét als grote plus natuurlijk de betaalbaarheid. Di Ladies is een huismerkgamma van verzorgingsproducten in zes verschillende geuren-slash-personages:
 • Emma Romance: romantisch, met een licht parfum van framboos en pioen
 • Marie Zen: fris en zacht parfum van lotusbloem en groene thee
 • Louise Fashionista: modern en uitgesproken, een geur van oranjebloesem en jojoba
 • Juliette Tonic: energiek parfum van verbena, citroen en bergamot
 • Olivia Sweety: rijk en zwoel parfum van braambes en lichee
 • Luna Dreamy: tropisch parfum met natuurlijk kokosextract en tiarébloem
Di Ladies Luna Dreamy is de laatste toevoeging aan het gamma en gaat voor een instant vakantiegevoel met een uiterst tropisch parfum. De geur is gewoonweg ah-ma-zing en laat mij wegdromen van tropische witte stranden en een zongebruinde huid. Ik heb de indruk dat Luna Dreamy bij uitstek een hydraterende lijn is, want alle producten bevatten een crèmetextuur: de douchecrème is vrij rijk en smeuïg, maar geeft toch voldoende schuim terwijl de body lotion eerder een lichte fondant lijkt die je snel kan inwerken. De geur blijft bovendien nog even op de huid hangen, wat ik zeker kon appreciëren.

De verpakking is efficiënt maar uiterst basic - de zes geuren onderscheiden zich visueel vooral door de verschillende gekleurde stickers - maar voor de prijs moet je het alleszins niet laten en kan je wel eens afwisselen naargelang je humeur en goesting.

Di Ladies Luna Dreamy Douchecrème - 250 ml voor € 3,49
Di Ladies Luna Dreamy Hydraterende Body Lotion - 250 ml voor € 4,99
Verkrijgbaar bij Di

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Vervelend dat jij griep had maar o zo fijn dat jij nu beter bent.
  Prachtige producten.
  Zeer fijn geprijsd.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben blij voor je Stamatia dat je intussen heel wat beter bent 😘
  En super blij dat je terug bent! 👏
  Ik denk dat ik gisteren een rib gekneusd heb door het hoesten 😔
  Heb je ook nog andere geuren geprobeerd/gekocht?
  Ik ben alvast benieuwd naar de geuren.
  Ik hoop vlug er nog eens naartoe te kunnen 😉
  😘😘😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, Heidi! Ik duim voor je, veel beterschap!
   Nee, de andere geuren heb ik nog niet geprobeerd, maar aan de beschrijving te zien, kunnen ze me wel allemaal bekoren, afhankelijk van het seizoen.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig