25 februari 2018

Mijn volledige schoenencollectie!

Shoe collection

Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn schoenenlades - zet je schrap voor mijn volledige schoenencollectie, van sandalen tot over the knee boots en alles er tussenin!Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Heel mooie collectie! Ik vind persoonlijk die zwarte high heels niet too much 😉, 't is mijn favoriet paar uit de hoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook laarzen van Janet & Janet in een machtig "petrol"kleur. Ze zijn helaas zonder rits en mijn hoge wreef speelt mij parten. Ik krijg ze niet alleen uit :) Toen ik nog thuis woonde geen probleem. Maar ik had ze eens aan toen ik ging logeren bij vrienden na een feestje... Ik dacht even dat ik ging moeten slapen met mijn laarzen aan. Het heeft me een gekneusde rib gekost maar ik heb ze toch uit gekregen. Sindsdien... laarzen zonder rits... a big no no. De echtgenoot vindt zelfs dat ik die laarzen niet meer mag aandoen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, oooh, dit is zo herkenbaar! Mijn laarzen zijn ook zonder rits en het is een hele opgave om ze zelf uit te krijgen (en ik heb op zich smalle voeten). Als mijn man mij helpt, lukt het onmiddellijk, zelf zit ik wat langer te sukkelen en komt er wat acrobatie bij kijken.

   Verwijderen
 3. Hoi :)
  Ik mis een paar schoenen in je filmpje, namelijk de blauwe sandalen met hoge hak die je deze zomer of de zomer ervoor kocht. Je postte er, geloof ik, een foto van op instagram en je droeg ze op een foodtruck festival. Ook daar plaatste je een foto van.Ik ben benieuwd naar wat er van die schoenen is geworden. Ze waren zo mooi <3

  Heel leuk filmpje.

  Daag Stamatia :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ik had inderdaad blauwe sandalen met hak, dat heb je goed onthouden! Die waren helaas helemaal versleten dus daar heb ik een tijdje geleden afscheid van genomen.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig