19 maart 2018

Ioma Fresh Gel Eye Makeup Remover

Ioma Fresh Gel Eye Makeup Remover

De post van vandaag is er voor wie genoeg heeft van de olieachtige oogmake-upremovers en op zoek is naar een frisser alternatief. Want hoewel biphase removers uiterst effectief zijn, staan ze er niet om gekend om de oogcontouren te verfrissen. Integendeel, de formule kan net uitdrogend zijn voor de tere huid rondom je ogen, dus is een verzorgende oogcrème best aangewezen.

De Ioma Fresh Gel Eye Makeup Remover is zo'n frisse oogreinigingsgel. Het Franse skincaremerk baseert al zijn producten op de Ioma Huidatlas, een soort van database waarin meer dan een miljoen huiddiagnoses zijn vergeleken en gesorteerd en telkens wordt geüpdate. Elk product wordt dan specifiek gericht en gemaakt voor een bepaalde huid of huidprobleem en Ioma zoekt daarbij de juiste combinatie van ingrediënten, verhoudingen en texturen zodat het product aangenaam aanvoelt en effectief werkt.

De Fresh Gel Eye Makeup Remover is een transparante, lichte gel zonder parabenen, siliconen of minerale olie. Het behoort tot de Hydra-lijn van Ioma, die bijdraagt tot het herstel en de bescherming van de hydrolipide filmlaag, gaat voor hydratatie, de natuurlijke celvernieuwing verbetert en de huidbarrière versterkt.

De Fresh Gel Eye Makeup Remover werkt het beste met een watje: laat het product even inweken op je ogen en veeg dan je make-up zachtjes weg. De frisse gel laat de oogcontouren uiterst verfrist en ontspannen achter en de hydraterende ingrediënten geven ook nog eens een extra verzorging aan je wimpers. Ik vind de formule iets minder effectief dan een biphase reiniger, in het bijzonder met hardnekkige of waterproof make-up, maar ik ben wel zeer te spreken over de frisheid die mijn oogcontouren geeft.

Mocht je de gelformule interessant vinden maar is deze van Ioma boven budget, houd dan mijn blog in de gaten, want binnenkort toon ik een budgetversie!

Ioma Fresh Gel Eye Makeup Remover - 100 ml voor € 23,90 bij Planet Parfum

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig