14 maart 2018

Weekly vlog: teambuilding & dagje Gent

Weekly vlog

Een kortere vlog van afgelopen weekend: op vrijdag ging ik met de collega's op stap voor onze teambuilding en zaterdag werd het een tripje richting het Oost-Vlaamse Gent.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. Zo leuk dat jullie naar Gent geweest warenwaren!
  Vroeger was ik er vaak geweest tijdens de Gentse Feesten.
  Er is daar zoveel veranderd.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Ik kom er zelf nog een à twee keer per jaar en elke keer is er weer iets nieuws.

   Verwijderen
 2. Ja hoor, de kaart bekijk ik altijd eerst online. En dan verlang ik keihard naar dat lekkere gerechtje. En dan zeggen ze 's avonds: "ah, maar dat hebben we niet meer" :/ Wij delen altijd onze taartjes zodat iedereen van alles kan proeven. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog!
  (Trouwens fan van de fuchsia jas! <3)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ik vind het wel leuk, zo'n kleurrijke jas. Je ziet me altijd lopen :D

   Verwijderen
 4. Leuke vlog alweer :-). Welke lipstick draag je aan het begin van de vlog? Lijkt me een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Hmm, als ik het mij goed herinner, is het Huda Beauty Gossip Gurl potlood met daarover Huda Beauty Liquid Matte lipstick in Jetsetter. Alleszins een van mijn Huda Beauty liquid lipsticks!

   Verwijderen
 5. Gent is zo'n mooie stad!
  Vanwaar is het kleedje dat je draagt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut, ik kom er altijd graag terug!
   Het kleedje is van We, wel al van een tijdje geleden, maar ze brengen regelmatig gelijkaardige kleedjes in de winkel.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig