12 maart 2018

InstaLoves: februari 2018


Zo langzaam als januari ging, zo snel ging februari voorbij. Poef... en we zijn al maart! Misschien een beetje laat voor mijn maandelijkse InstaLoves, maar ach, het kan zeker nog wel - toch?


Dit event van Kiehl's was alleszins een hoogtepunt! De voorstelling van de vernieuwde Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate - review hier! - ging door in een mooi gedecoreerde locatie in het Brusselse. De voorstelling werd gevolgd door een lunch in thema, met andere woorden, food met veel vitamine C.


Onze uitdaging van de maand was om suikerarm te eten. Dikke fail, haha! Deze foto markeert het moment dat het de mist in ging. De schuldige: de valentijnsspecials van Coffee Café. Dit was een latte met slagroom en frambozen- en witte chocolade popcorn. SO. GOOD.


Zo fijn om een Ikea in de buurt te hebben! We gaan er altijd heel voor kleine dingetjes, maar zoals dat gaat bij Ikea, kom je er steeds buiten met méér dan je initieel voor ogen had. Shoplog in deze vlog! Het is er alleen maar beter op geworden nu er op dezelfde site ook een Kwantum en Maisons du Monde opende. Al mijn interieurkicks op dezelfde plek!Mijn motto - en ook die van Tigra, haha - comfort first, food second. We hadden zin in sushi, maar wilden niet uit gaan eten, dus werd het takeaway bij Oishii in Hasselt. Ik krijg er alweer het water van in de mond. We bestellen er altijd de Best Special Rolls for 2 en dat is - zoals je wel kan zien - meer dan genoeg.


Ik ben intussen helemaal into Netflix, ook al ervaar ik nog steeds keuzestress. Een van de aanraders die ik van jullie mocht ontvangen, was deze serie The Bridge. Ik heb alle drie de seizoenen gekeken en wacht op het vierde. Geen glamoureuze serie met veel bling, maar een absolute aanrader voor wie van een goedgeschreven detectiveserie houdt.

Afgelopen weekend zijn we trouwens begonnen met Stranger Things. Oh my god, I love it! Een beetje eng, maar gelukkig zit ik niet alleen op de bank, haha.
En toen kreeg ik de griep en was ik twee weken out. Mijn mailbox had nadien de status ontploft en ik ben nog altijd aan het bijwerken (want intussen komt er gewoon extra werk bij), maar ik voel me tenminste weer helemaal mezelf en ben blij dat ik terug op de been ben!


Ook al had ik geen smaak, ik probeerde toch gezond te eten en de nodige vitamientjes in te nemen. Ik ben intussen helemaal into smoothies en sapjes om mijn lijf blijvend aan te sterken.


Ik ontdekte tijdens mijn twee weken op bed ook een nieuw YouTube-kanaal, dat van Andreea Ali. Ze is super relaxed en maakt mooie, draagbare looks voor volwassen vrouwen. Ze heeft ook een rustige, aangename stem en neemt echt haar tijd om alles uit te leggen.


Eerste weekend post-griep en mét kleren, make-up en nagellak. Een overwinning! Intussen ben ik ook naar de kapster geweest, dus ik kan er weer voor enkele weken tegen.


Eerste keer frieten post-griep. Never tasted so good!


De lente hangt volgens mij echt wel in de lucht - ik kan het bijna voelen. Laat maar komen!


We gingen nog eens naar de film, om te ontdekken dat ze er nu ook caramelpopcorn hebben. Dat moest ik natuurlijk eens proberen! Niet slecht, maar de 'gewone' zoete popcorn vind ik precies toch nog net iets beter.


Een nieuw nagelkuurtje om te testen, deze van Sally Hansen! En - helemaal hipster - met avocado, haha.


Het was alweer lang geleden, maar we reden langs 't Flensje in Houthalen en konden niet weerstaan. De pannenkoeken waren wel minder dik en fluffy dan vroeger en achteraf bleek dat de oorspronkelijke uitbaters intussen op pensioen zijn en de zaak werd overgenomen. Het is er dus niet meer zo goed als weleer, al smaakte het ijs wél nog steeds superlekker. In de zomer gaan we nog eens terug voor een ijscoupe!


En de award voor mooiste pakketje van de maand gaat naar... Batiste! Hun nieuwe Golden Rose droogshampoo kwam vergezeld van echte roosjes, supermooi! Maar niet enkel de mooie verpakking is een schot in de roos, ook de inhoud zelf is weer de moeite. Golden Rose ruikt naar vanille en roosjes en is volgens mij de meest luxueuze Batiste-geur tot op heden.Fi-nal-ly! Five Guys. In Antwerpen. En wij, erheen! Ik ging meteen voor de dubbele bacon cheeseburger, haha. Het was even lekker als in NYC en Londen, dus twee duimpjes omhoog en ik ga zeker weten nog eens terug. Waarschijnlijk wordt dit onze vaste stek in Antwerpen, haha!


Ik kocht verse bloemen op de markt en intussen zijn ze al helemaal opengebloeid, zoals je wel kan zien op de allereerste foto. This brings me joy, absoluut. Ik wens jullie een fijne week toe!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Leuk dat jullie ook Netflix hebben 'ontdekt'. Ik heb het nu zo'n 2-tal jaar en vind het echt super. Er is inderdaad erg veel keuze. Iedereen kan er een beetje zijn gading vinden. Ik heb al heel wat series verslonden, dus mocht je ooit nog tips willen ;-) (al heeft iedereen uiteraard wel een beetje zijn eigen smaak :-)).

  De frietjes en de dubbele bacon cheeseburger zien er echt heerlijk uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het super dat je geen reclame hebt, gewoon kan doorkijken. De avond is wel zo om, haha!
   Tips zijn altijd welkom! Ik kijk veel dingen graag, behalve horror.

   Verwijderen
 2. Netflix is liiiiiiiife, ik ben echt de grootste Netflix fan ooit. Stranger Things is inderdaad heel goed en The Bridge ook, ik hou van Scandinavische series!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb Netflix lang afgehouden, maar nu we het hebben, is het echt wel de max! The Killing schijnt ook goed te zijn, die staat nog op mijn to watch-lijstje.

   Verwijderen
 3. oh jeetje waar moet ik beginnen, wat een heerlijk uitgebreid verslag! Netflix is sowieso super chil, ik kijk nu the vampire diaries met mijn vriend, echt de beste serie ooit! the 100 vonden wij ook erg goed net zoals home land en the black list! verder ziet die sushi er echt mega goed uit, ik vind shabu shabu enorm goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci voor de tips, die ga ik zelf aan mijn lijstje toevoegen om te kijken.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig