13 mei 2018

Dressing tour

Dressing tour

Lang beloofd en langverwacht, maar hier is 'ie dan, mijn dressing tour!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

15 opmerkingen

 1. Heel toffe video! Zeker inspiratie opgedaan voor mijn toekomstige dressing :)
  Vanwaar is het bloesje dat je aanhebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt!
   Het bloesje is van de Zara! Enkele weken geleden gekocht, dus huidige collectie.

   Verwijderen

 2. Beautyandfashionvlogs ByIke
  11 uur geleden
  Prachtige garderobekast 👌
  Zo mooi dat alles netjes is.
  Julie hebben een prachtig huis met veel ruimte...

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie dressing heb je, en alles netjes :-).
  Bedankt voor deze uitgebreide dressing tour video!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie dressing. Ik ben helemaal weg van je armband, waar is deze van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn eigenlijk een paar verschillende armbanden die ik samen draag: twee zijn van Monica Vinader (de Signature Thin Bangle) en de rest zijn Cuff Bracelets van The Current Custom.

   Verwijderen
 5. Ik ben ook zo zot van de onderbroeken van VS ;)
  Heb er ondertussen al een 40 - 50...
  Oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, herkenbaar! Ik heb de mijne niet geteld, maar ik denk dat ik niet ver van jouw cijfer af zit :D

   Verwijderen
  2. Iedere keer ik naar Londen ga, heb ik er een aantal mee ;)

   Verwijderen
 6. Wat een goed idee om je dressing in de gang te plaatsen! 🔝 idee! Daar had ik nog niet aan gedacht. Maar verlies je daardoor wel geen plaats?
  Bij mijn ouders was de badkamer naast de slaapkamer en dat was iets wat ik ontzettend storend vond. Wij hebben om die reden gekozen om de badkamer beneden te plaatsen & ik wilde de badkamer ook kunnen dweilen zoals de keuken, berging etc. ....
  Maar aan voordelen zitten uiteraard ook nadelen. Het nadeel is dat wij kleren mee naar beneden moeten nemen, maar het voordeel is dan weer dat wij meermaals de trap moeten nemen 🙂đŸ˜Ģ
  Daarom vind ik het wel een goed idee wat jij gedaan hebt!
  Tegenwoordig kost maatwerk niet zo veel mÊÊr en je kan idd zelf je indeling kiezen wat ook een enorm voordeel is (vind ik). Voorlopig hebben wij losse standaard kasten die totaal niet praktisch zijn. De bedoeling is om maatkasten te plaatsen. Dat zal iets voor de toekomst zijn.
  Je hebt alles heel ordelijk netjes opgeborgen in je kast 👏👏 Mijn handtassen berg ik ook op in de bijhorende zakjes en die staan ook in de kleerkast, maar de schoenen die gaan naar de kelder in de bijhorende doos. In de berging is er een kast waar wij de jassen en schoenen opbergen voor dagelijks gebruik. 2x/jaar (lente-zomer/herfst-winter) wordt alles gewisseld.
  Jouw winkeltje valt nog best goed mee vind ik 😉 Ik dacht eerst die zal wel een halve of ganse kast vol hebben of zoiets 😜😊
  Ik werkte ook eerst met houten kapstokken en ik heb die ook vervangen, ook om de reden om meer in mijn kast te willen krijgen, maar ik vind nu dat de kleding (vnl. hemdjes) vlugger kreuken. Heb jij dat probleem ook?
  Je hebt heel mooie kledingstukken (vnl. leren jasjes 😜 & schoenen & zonnebril) in je kast 😍 Ik vond het interessant en fijn om een kijkje te mogen nemen in je dressingroom! Ik heb er zeker van genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was sowieso een stuk waar wij niets anders mee gingen doen. Dus de muren zijn iets dikker gemaakt om die uitsparingen te voorzien, maar voor de rest neemt het niet te veel extra plaats in.
   Je krijgt in elk geval wel een workout, als je de trap doet om naar de badkamer te gaan :D
   Haha, ik ben best streng voor mijn winkeltje :D Ik wil gewoon niet verdrinken in producten, dus one in, one out werkt wel goed.
   Hmm, ik heb nog niet gemerkt dat mijn kleding sneller kreukt, gelukkig maar!

   Verwijderen
 7. Superleuke video!! Wat ziet je dressing er mooi en ordelijk uit!
  En enkele herkenbare dingen, hier ook voornamelijk zwarte sokken en jeans ;) Bedankt voor de kapstok tip, ga ik zeker bij mijn volgende bezoekje meebrengen uit ikea!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankjewel!
   Zeker naar kijken, ze worden verkocht in een pak van vijf, als ik me niet vergis en sparen echt wel gigantisch veel plaats uit in je kleerkast!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig