7 mei 2018

Nivea Soft Mix Me!

Nivea Soft Mix Me

Het was mij compleet ontgaan, maar blijkbaar bestaat Nivea Soft - de iets zachtere, meer fluïde lotion - intussen al 20 jaar. Euh, wat? En bovendien is Nivea Soft na al die jaren nog steeds populair, reden genoeg om drie nieuwe geurige varianten op je los te laten!

Het concept is eenvoudig, maar leuk: Nivea Soft Mix Me bestaat uit drie geparfumeerde versies van de klassieke Nivea Soft. De basis blijft dus een hydraterende verzorging met een lichte, niet-vette en snel intrekkende textuur, die je kan aanbrengen op heel je lijf (al zou ik ze persoonlijk niet als dagcrème gebruiken) en die werd verrijkt met jojoba-olie en vitamine E. De textuur is heerlijk licht en werkt daarom ook fijn om warmere lente- of zomerdagen.

Nivea Soft Mix Me

De drie aroma's zijn op zichzelf te gebruiken, maar door ermee te spelen en ze onderling te mengen - met elkaar voor een heerlijk parfum of met de klassieke Nivea Soft voor een meer getemperde geur - trekt Nivea voluit de kaart van lichaamsverzorging op maat, althans wat de geur betreft. De rode Nivea Soft Mix Me Berry Charming gaat voluit voor een ode aan rode vruchten en is met zijn bubblegum-fruitgeur de zoetste van de drie; de groene Chilled Oasis heeft frissere, plantaardige toetsen en is iets meer unisex; de gele Happy Exotic is tot slot heerlijk zoet en tropisch (een beetje ananas meets mango), zonder overdadig te zijn.

Nivea Soft Mix Me - 100 ml voor € 3,49

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig